Den lækreste solcreme der ikke fedter

Friske blomster fra torvet og mine onsdags planer

2
Godmorgen ♥
Jeg har været tidligt oppe i dag for at gøre lejligheden fin, da jeg får besøg af nogle folk fra Tradono, som jeg skal filme video sammen med i dag. Vi skal både filme lidt i lejligheden og et sted nede i byen, som I må vente med at se, til filmen kommer ud. Lige nu håber jeg bare på, at vejret klarer lidt op, for der er virkelig mørkt i vores lejlighed i dag. Det er vildt som vejret skifter.

Jeg nåede forbi torvet på Ingerslevs her til morgen, for at købe lidt friske blomster. Det var selvfølgelig min nye yndlingsfarve rød der fangede mine øjne først, men lyserød kan jo også stadig noget 😉

Håber I får en dejlig onsdag ♥

3
1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lækreste solcreme der ikke fedter