Maler Projektet (Før og efter)

Forårs Favoritter

Indlægget indeholder affiliate links.

untitled-1
Åh jeg kunne købe mig fattig i lækre forårs ting lige nu. Lyse jeans, læderjakker, farverige sneakers og ikke mindst bikinier. Foråret er virkelig en farlig årstid for min økonomi. Ovenfor ser I mine favoritter lige nu.

Jeg har vidst fået en ting for blå jeans. Jeg synes det ser så cool ud, sammen med fine skjorter og ikke mindst kjoler. Jeg gad godt tilføje lidt flere par til min garderobe. Jeg mangler især et par lyse slim fit, men jeg synes godt nok også at modellen med snørrer er sej.

Læderjakken står øverst på min ønskeliste, da min nuværende læderjakke er meget tyk og derfor ikke kan bruges så langt ind i foråret. Der behøver selvfølgelig ikke stå Ganni i nakken og dermed koste så meget som denne, men åh jeg synes altså den er pæn.

Núnoo forårs nyhederne begynder at lande på deres webshop, så det er bare med at holde øje nu, for der kommer virkelig mange fine tasker. Jeg er ret vild med denne lyserøde Alimakka.

Jeg prøver, som jeg har nævnt før, at holde lidt igen med at shoppe H&M Trend, da jeg jo ikke kan gå i tøjet på mit arbejde, men jeg falder altså stadig for masser af deres sager. Denne top synes jeg simpelthen er så fin, til både hverdag og fest.

Bikinien fra Ganni tror jeg altså jeg må eje når vi kommer lidt tættere på sommeren. Jeg er ret vild med de højtaljede trusser og ikke mindst den lidt anderledes overdel.

Lyserøde Puma Platform – såååå fiiiine. Dem har jeg faktisk lige bestilt ♥

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maler Projektet (Før og efter)