OOTD: Céline'ish dress & Buckle Boots

Food Festival, Finderskeepers & Finders Eaters

Som jeg nævnte i sidste indlæg har jeg længe glædet mig til denne weekend. Den er nemlig fyldt med hyggelige ting.

 photo DSC_0353_zpsb05be068.jpgI morgen skal jeg til Food Festival hele dagen, hor jeg skal være frivillig fotograf. Jeg tager Casper med, så udover at tage billeder, skal vi rundt og smage en masse af alt det lækre mad.

 photo DSC_0360_zpsee57a925.jpg
Søndag skal jeg forbi Finders Keepers Designmarked på Godsbanen, og som noget nyt holder Finderskeepers i samarbejde med Spiselauget og Kødbyens Mad & Marked nu også et mad marked, nemlig Finders Eaters. Så man må sige at weekenden står i madens tegn og det er lige noget for et madøre som mig 😉

 photo DSC_0362_zpsdf9516af.jpg
Food Festival holder til på Tangkrogen både i dag, lørdag og søndag. Se mere her.
Finders Keepers og Finders Eaters er på Godsbanen, lørdag og søndag. Se mere her og her.

 photo DSC_0351_zps1fd537d2.jpg

Billederne er fra Food Festival 2014

   

1 kommentar

  • Kirstine

    Jaaa, det er sådan en god weekend, vi går i møde! Og hvor er det spændende at du skl være fotograf. Glæder mig til at se billederne og glæder mig til at besøge i hvert fald Finders Keepers!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Céline'ish dress & Buckle Boots