Shellac Anbefaling Aarhus og noget om "fuger" i neglene

Flere favoritter fra Kevin Murphy

Jeg har tidligere skrevet om produkterne fra Kevin Murphy og både shampoo og balsam derfra, er blevet en fast del af min hår rutine. Det kan I læse mere om i mit tidligere indlæg her.
I sidste uge da jeg var til frisør, var der lige lidt flere produkter jeg blev nødt til at prøve, så nu kommer der en lille beskrivelse.

IMG_0106
Anti Gravity Spray: Det er en varmebeskyttende spray, som sprayes i håndklædetørt hår, inden håret styles med føn og/eller glattejern. Udover at være varmebeskyttende giver den volumen og et glansfuldt finish.

Jeg har faktisk været rigtig slem til at føne mit hår uden at bruge varmebeskyttende spray tidligere, fordi jeg syntes det fedtede for meget. Men det viser sig at jeg bare ikke har haft det rigtige produkt, for denne her fedter slet ikke i håret.

IMG_0108
Young Again: Det her var sådan en jeg slet ikke vidste jeg havde brug for, før jeg tog afsted til frisøren. Men ikke desto mindre, er jeg virkelig glad for, at den kom med mig hjem. Frisøren spurgte hvad jeg brugte til at pleje spidserne, og jeg svarede Moroccanoil, som jeg har brugt i mange hår. Hun informerede om, at Moroccanoil rigtigt nok er god til at friske spidserne op, men da den indeholder silikone vil olien altid lægge sig uden på håret, og ikke gå ind og arbejde aktivt med håret.

Det gør denne derimod. Det er en plejende olie, som tilfører masser af fugt til håret, men derudover går den også ind og modvirker hårets ældningsproces. Jeg tilfører den i tørt hår, men den kan også kommes i spidserne inden det styles.

IMG_0107
Body Mass: Den her var også med i mit sidste indlæg, men den kommer lige med igen, da frisøren fortalte mig, at den er ret vigtig når man bruger Kevin Murphys shampoo og balsam, da den er en del af et tre trins system. Jeg bruger det jo for at opnå mere fylde og på sigt et tykkere hår, da både shampoo og balsam indeholder noget af det samme som i de kendte øjenvippe serum, som øger hårvæksten. Her er denne vigtig at bruge sammen med. Den skal sprayes i håndklædetørt hår og så er det vigtigt at man masserer den grundigt ned i hårbunden, da det altså er her den skal virke. Dét var jeg ikke klar over før, så nu får den altså lige endnu en chance.

Er der andre der er hoppet med på Murphy bølgen? Jeg kunne se at Pernille også var begyndt at bruge både shampoo og balsam derfra ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shellac Anbefaling Aarhus og noget om "fuger" i neglene