Noget om boligreportage og ferie planer

Favorit produkter til dage uden hårvask

IMG_3683
Jeg har i lang tid været i gang med “projekt sundere hår” og har i den forbindelse f.eks. ikke farvet mit hår i et par år. Jeg har virkelig tyndt hår, som nemt blir tørt og slidt, så en anden ting jeg forsøger, er at undgå hårvask dagligt. Jeg misunder virkelig de piger der kan gå flere dage uden hårvask og uden at håret bliver fedtet. Jeg har været igennem en masse hår produkter før jeg fandt noget der virkede på mit hår, men nu har jeg fundet nogle produkter som gør at jeg kan nøjes med at vaske håret hver anden dag. Det er stadig lidt for ofte ift. hvad man anbefaler, men jeg kan mærke at mit hår er blevet sundere af det.

Før jeg går i seng om aftenen, sprayer jeg lidt tørshampoo ved hårrødderne, for at forebygge at det fedter. Det er nemlig for sent at bruge tørshampoo når håret først er fedtet. Næste morgen bruger jeg spray conditioner i spidserne, da jeg ellers har svært ved at redde håret ud. Herefter sprayer jeg igen med tørshampooen, mest med fokus på rødderne, men også lidt i resten af håret for at give volume. Til sidst tilføjer jeg olie til spidserne for at de ikke ser tørre ud.

Det er virkelig med at være vedholden, da håret hurtigt vænner sig til at blive vasket dagligt. Så hvis jeg af en eller anden grund har vasket det hver dag i et par dage, skal jeg igen vænne håret til at springe over en hårvask, da det ellers kan føles en smule fedtet igen.

Vasker I hår hver dag? Eller har I andre gode tips til at strække hårvasken et par dage?

Urtekram Spray Conditioner // Batiste Tør Shampoo // Moroccanoil Olie

   

4 kommentarer

 • Anna

  Mit hår er også meget tyndt, og hårvasken kan maksimalt trækkes til hveranden dag – så jeg ved, hvad du mener! Jeg kører tit “barselsknolden” på 2. dagen selvom jeg altså ingen børn har 😀
  Tidligere knækkede mit hår altid ved skuldrene, men efter jeg skiftede min frisør ud med den økologiske frisør Haarfein i Jægergårdsgade er det blevet mega langt !! Deres lyse hårfarve ødelægger overhovedet ikke mit hår. Tværtimod så løfter de lyse striber håret lidt. Samtidig pakkede jeg glattejernet væk, og det hjalp virkelig på længden. Men volumen må jeg altså stadig snyde mig til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha samme her, barselsknolden fungerer udemærket uden barsel og børn 😉
   Jaa jeg forsøger også at undgå glattejern. Bruger det faktisk aldrig i hverdagene længere, kun når jeg skal noget hvor jeg lige vil gøre lidt ekstra ud af mig selv.
   Tak for tip med frisøren 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vasker mit hår med 3-4 dages mellem rum. Jeg er også stor fan af tørshampoo. Jeg oplever også at når håret så bliver fedtet så hjælper det lidt at redde håret, så man fordeler det ud i håret så det ikke kun samler sig i hårrødderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tip. Jeg har faktisk overvejet at købe en af de populære Mason børster, netop til det formål. Men måske jeg bare skulle prøve med en helt almindelig først. Jeg er nemlig typen der bare bruger sådan en stor kam.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om boligreportage og ferie planer