4 år <3

Et hurtigt hej!

DSC01366

Jeg kigger lige hurtigt ind, inden jeg skal møde på arbejde. Som I sikkert kan mærke får bloggen overhovedet ikke den opmærksomhed den fortjener lige for tiden, og det skærer nærmest i mit hjerte. Men jeg skal virkelig lige have fundet en balance igen, efter jeg er kommet i arbejde. men det er jo lykkedes før, så mon ikke den snart er oppe at køre 100% igen.

Jeg har hvert fald en masse nye ting jeg gerne vil vise jer, en giveaway der lige skal forberedes og en sommerferie planlægning jeg også gerne vil inddrage jer i.

Forresten vil jeg lige sige tak fordi I hjalp mig med garderobe oprydningen på min Tictail i weekenden. Der er stadig nogle ting tilbage. Især forstår jeg ikke at de sorte skinny jeans ikke er solgt. De er købt for små til mig, så de er aldrig blevet brugt og de koster under halv pris af hvad de koster i butikken. Det er mine ultimative yndlings jeans fordi der er så meget stretch i. Sidder faktisk i mine nu 😉

Nå men kig forbi hvis I har lyst ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 år <3