Glimmersandalerne på Budget

Entré Makeover: Møbler til den lille entré

Indlægget indeholder reklame.

img_0511
I forbindelse med mit ambassadør skab med Ilva, har jeg været i gang med en lille makeover af vores entré. Selve entréen er nærmest ikke eksisterende da man egentlig bare går fra opgangen ind i køkkenet, som dog er adskilt med en lille væg. Derfor kan der kun være meget få ting i det der fungerer som entré, så det handler virkelig om at få så meget opbevaringsplads ind, på den lille plads der er.

Før billeder:
img_0501 img_0502
Ovenfor ser I før billederne, hvor vi havde de billigste plastik skokasser vi overhovedet kunne finde dengang vi flyttede ind, et par billeder og en stumtjener til overtøj.

Efter billeder:
img_0512 img_0506 img_0508 img_0509
Det der har gjort den største forskel synes jeg, er skoskabet som ser meget mere eksklusivt ud. Det koster faktisk kun 1000,- så det er ikke engang fordi det er så meget dyrere end dem vi havde før. Det store runde spejl er jeg også helt vild med, måske husker I mit inspirations indlæg omkring netop det?

img_0504 img_0505
I enden af entréen står dette smukke garderobestativ, som er lavet af bambus. Jeg har virkelig været en idiot da jeg bestilte det, for det er faktisk lidt for langt. Jeg havde endda målt op inden, men alligevel er det gået galt. Tror vi kan redde det ret nemt ved at save det lidt til, men nu ved I hvorfor I kun ser et par detalje billeder af det, haha.

img_0514
Som I kan se kan der være rigtig mange sko i skokasserne samtidig med, at der er et skab til nøgler, pung, cykellygter osv. Noget der altid lå og flød ovenpå vores gamle skokasser, så det er skønt at alting endelig har en plads.

El skabet og dørtelefonen er forsøgt skjult med en plante, men egentlig burde jeg få lavet en trækasse eller noget til at sætte omkring.

Jeg er spændt på hvad I synes? Faktisk kommer der snart endnu et makeover indlæg, da jeg har planer om at skulle lave lidt om i min venindes soveværelse. Jeg overvejer at filme processen, hvad tænker I om det? 🙂

Links til møbler:
Skoskab // Garderobestativ // Stumtjener // Spejl

   

2 kommentarer

  • Rebecca

    Er vild med skoskabet! Du har ret – det ser virkelig eksklusivt ud. Og sikke dejligt med al den plads. Har et billigt skoskab fra Ikea, men der er desværre ikke plads til så mange sko, så det flyder alligevel med sko i vores entre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Jeg er VILD med din stil og jeres nye entre! Jeg er også ret vild med jeres stue, både som den er nu, men også hvordan du har indrettet den tidligere. Kan du mon lokkes til at lave et blogindlæg om indretningen af jeres stue? Hvilke forskellige måder I har udnyttet kvadratmeterne på? Jeg står selv over for snart at skulle indrette en stue, det kunne være fedt med den helt store inspirationstur i jeres stue ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimmersandalerne på Budget