Interiør: Kelim Forelskelse

Efterårs Favoritter

Indlægget indeholder reklamelinks.

untitled-1
Jeg er på nippet til at falde i søvn her kl. lidt over otte en onsdag aften. Må hellere smutte ud og lave mig en stor kop kaffe så snart indlægget her er udgivet. Vil egentlig også bare lige hurtig vise jer hvad der frister mig i øjeblikket. Der lander så mange lækre efterårsnyheder i butikkerne lige nu, at det er svært at bestemme sig for, hvad man skal gå efter.

Sættet fra Custommade har jeg ikke kunnet få ud af hovedet siden jeg så min veninde i det. Det har så fine flæsedetaljer og så ligner det en kjole når man har det på sammen. Virkelig fint. Find nederdel her og bluse her. Findes desuden også i sort hvis man ikke er til den lilla farve.

Ganni sweatshirten nåede aldrig med i mit Ganni indlæg, men er altså også en favorit.

Den ternede kjole fra Baum und Pferdgarten blir ved med at spøge i mit hoved. Jeg ved godt der findes mange billige alternativer i samme print, men der er altså noget helt særligt ved denne, hvis I spørger mig.

Jeg er ikke træt af flæser endnu og strikken fra Inwear synes jeg simpelthen er så fin (fås også i grå).

En graviditets nederdel. Der er altså ikke noget jeg har glemt at fortælle jer, men nu har jeg set en del ikke-gravide på Instagram der har købt den og jeg kunne godt finde på det samme. Snittet er jo meget lig Gannis nederdele og lidt ekstra plads til maven skader vel ikke her i grill sæsonen.

Nu kaffe! Ha’ en dejlig aften ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interiør: Kelim Forelskelse