H&M Strik

Efterårs Favoritter #3

Untitled-2

Blondetop/her, Rullekrave/her, Strik/her, Kjole/her, Kappe/her

Ovenfor ser I mine efterårs favoritter fra highstreet mærkerne, som meget gerne måtte lande i min garderobe. Især blondetoppen er jeg helt vild med. Tænker den kunne være helt perfekt under en løs strik med V-hals, da den høje hals så rigtig vil komme til rette.

Den grå bluse med høj hals står også højt på ønskelisten efter at have set den på en af mine veninder. Den er virkelig fin i virkeligheden og rigtig lækker i kvaliteten.

Jeg har lige overstået to nattevagter og har nu fri indtil på tirsdag, hvilket jeg virkelig har set frem til. Den står på masser af rare ting, som besøg hos svigerfamilien, venindebesøg, kaffeaftaler og afslapning. Aaaah <3

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Strik