YourLocal - Stop spild, Støt lokalt og Spar penge

Efterårs Favoritter #2

Untitled-1

Jeg kan ikke få denne lækre strik fra Selected ud af hovedet. Sidste efterår/vinter gik jeg konstant i en grøn strik fra H&M, men den er simpelthen blevet så slidt at jeg trænger til en ny. Jeg ville sætte den sammen med disse helt perfekte “herrebukser“, en blondetop, et par loafers og så den smukke smukke ring fra Carré, som jeg lige fik nævnt overfor Casper, at jeg altså ønsker mig 😉

Bukserne købte jeg den anden dag, efter at have set dem på Bestsellers Instagram. De er super behagelige at have på, da de har elastik i taljen bagpå, men “fast” lukning foran, med lynlås og knapper. Derudover synes jeg modellen er virkelig fin med de stramme ben, men lidt løse pasform foroven. De anbefaler man går en størrelse ned og jeg har taget en 36 🙂

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YourLocal - Stop spild, Støt lokalt og Spar penge