Fabelagtige Fristelser

DIY Skrivebord i Jern

skrivebord2
skrivebord
Jeg har glædet mig til at vise jer det endelige resultat af vores nye skrivebord, som min far har lavet til os. Da vi købte ny computer, gik jeg i gang med at søge inspiration til skrivebords løsninger på Pinterest, og jeg faldt over dette skrivebord. Jeg spurgte min far om han mon ville lave et til os og det ville han heldigvis gerne. Stellet er svejset i jern og pladerne er osb plader. Jernet begyndte ret hurtigt at ruste da det var ubehandlet, så det skulle enten have noget lak eller maling. Vi endte med at beslutte os for maling, da jeg ikke var helt vild med det rustne udtryk, så det blev til en halv-mat sort. Bordet fik sidste lag igår aftes, så nu står det endelig helt klar til brug. Det blir virkelig dejligt med et arbejdsbord, i stedet for at skulle sidde ved spisebordet.

En af fordelene ved hjemmelavede løsninger er at man helt selv bestemmer målene, da vi på den måde kunne få et lille skrivebord, nu hvor vores stue ikke er kæmpe stor, men alligevel med nogle smarte hylder til opbevaring, som altid er godt når man bor småt.

Her ser I lige lidt billeder af processen, som min mor tog undervejs:

img_0377
img_0376
img_0378
Jeg glæder mig til at høre hvad I synes ♥

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fabelagtige Fristelser