Aarhus Takeaway: De Fyrretyve Røvere

Det der shoppestop – hvem er med?

img_0899
Hej piger!

Jeg tjekker lige hurtigt ind for at følge op på det indlæg jeg skrev i sidste uge, omkring Noktober. Altså det med at vi har NOK tøj og derfor skal holde et lille shoppe stop i oktober måned. Det gælder jo fra i dag, så jeg vil egentlig bare høre om I er med mig? Hvis I ikke gider, er der vel ingen grund til at jeg holder en pause med shoppe indlæg osv. Faktisk blev jeg svært fristet allerede i morges da der kom en mail ind om, at en strik jeg havde et godt øje til var kommet tilbage på lager. Typisk. Men jeg holdt mig i skindet.

Så kommentér lige hvis I er med ♥

Husk de to lyspunkter:

 1. Man må selvfølgelig gerne shoppe secondhand – det skader jo ikke miljøet. Derfor har jeg lagt en masse annoncer op på min Tradono profil (Søg på Ditte Hansen – der er en stjerne ved min bruger) og der vil blive lagt mere op løbende.
 2. Ved at deltage i Noktober kan I vinde et spaophold for 2 personer inkl. 3-retters middag og overnatning på Ystad Saltsjöbad (værdi af 4085 SEK).
  Det kræver at I tilmelder jer Noktober udfordringen her.
   

6 kommentarer

 • Emma

  Jeg er med! Faktisk besluttede jeg mig for et års tid siden for at skære gevaldigt ned på mit shoppingforbrug – ikke fordi det var overdrevet stort, men mere fordi jeg havde brug for at spare nogle penge, og at shoppe mindre var (tro det eller ej) et overskueligt sted at starte 🙂
  Det har resulteret i, at jeg i hele år 2017 har købt et par jeans, to t-shirts og en striktrøje – jeg er ret stolt af mig selv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor er det sejt! Jeg gad godt have samme viljestyrke når det kommer til shopping. Det må være rart kun at købe det mest nødvendige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Ville egentlig gerne være med, men skal en smuttur til Malmø i weekenden med min mor, så der skal der shoppes 😀 Men tilgengæld har jeg lovet mig selv at frem til jul må jeg ikke shoppe til mig selv (med undtagelse af ny computer i start december) – gisp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har ikke shoppet i en halv måned nu. Hvertfald ikke tøj, kun ting til lejligheden som manglede 😅 Jeg er på! Selvom der er mange fristelser 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus Takeaway: De Fyrretyve Røvere