Loppefund: Trækasser til køkkenet

Den lækreste solcreme der ikke fedter

Indlægget indeholder reklame (Jeg har modtaget disse produkter i gave, men uden aftale om omtale.).

img_0493
Hvis I skal ud og købe solcreme i år, vil jeg anbefale jer at kigge nærmere på dette mærke, som jeg ikke tidligere er stødt på. Det har faktisk været lidt svært at opstøve det på nettet og det forhandles desuden ikke særlig mange steder, hvilket er ret ærgerligt. Jeg er nemlig svært begejstret for det. Lakshmi er et naturprodukt hvor der kun anvendes naturlige og/eller økologiske ingredienser. Cremen absorberes virkelig hurtigt så den hverken føles fedtet på huden eller tøjet. Noget jeg virkelig sætter pris på, da jeg slet ikke kan holde ud at have en fedtet creme på, når jeg f.eks. er på stranden.

Lakshmi har deres egen hjemmeside her, hvor lige netop disse produkter er udsolgt lige nu, men hvor man kan få oplyst nærmeste forhandler ♥

img_0494
En anden solcreme jeg skal have købt til sommeren er en ansigtsolcreme som Pudderdåserne netop har lanceret. Det er sådan en man kan have på hver dag, også under ens makeup, hvilket er ret vigtigt så man husker at beskytte ansigtet, der ellers vil være meget udsat. Den kan købes lige her (reklamelink).

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppefund: Trækasser til køkkenet