5 outfits fra mobilen

De fineste Planthangers fra TinyTiny til -30%

Indlægget indeholder reklame.

img_0484 img_0486 img_0487
Efter at vores soveværelse blev malet helt hvidt, har jeg syntes at der manglede noget på væggene. Jeg overvejede plakater, men på en måde ville jeg alligevel gerne beholde den enkle stil, i forhold til vores stue hvor der sker rimelig meget på alle vægge.

Derfor besluttede jeg mig i stedet for, at bryde det hvide med nogle planter. Ved at bruge planthangers kan man få planterne op i højden og udnytte meget mere af rummet, hvilket jeg synes giver et super fint resultat.

Disse planthangers er fra Tinytiny, som er den fineste lille webshop, som jeg har stiftet bekendtskab med gennem Instagram. Webshoppen får kun alle varer på lager én gang, så hvis man ser noget man gerne vil have, er det om at slå til. Det gør at man ikke ender med at have det samme som alle andre, hvilket jeg meget godt kan li’.

Jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer, på de fine planthangers. Så resten af dagen, indtil midnat, får i -30%alle planthangers ved at bruge koden Ditte.

Jeg har de to første I ser på shoppen. Den grønne krukke er fra Søstrene Grene og den lyserøde er fundet i en genbrug. Planterne har jeg købt hos min yndlings blomstermand til 15,- og jeg tror de blir super fine, når de begynder at vokse mere nedad.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 outfits fra mobilen