DIY: Tassel Øreringe

“Crazy Deal” Favoritter fra Boozt (Op til -50% på mere end 7000 varer)

Indlægget indeholder reklamelinks.
boozt-sale
Boozt har et ret vanvittigt udsalg kørende denne weekend, hvor de har sat priserne ned på mere end 7000 varer. Udsalget hedder “Crazy Deals” og selvom der står spar op til -50%, så er det altså -50% man sparer på langt de fleste varer. Ovenfor kan I se mine favoritter, som jeg brugte ret lang tid på at finde igår aftes, imens Casper så Russel Crow film. Jeg kan anbefale at bruge linket her, hvor I kommer ind til alt dame udsalget og derefter sætte nogle filtre på, for at gøre det lidt mere overskueligt. Jeg filtrerede efter hvilke mærker jeg ønskede at se, og Ganni var selvfølgelig i blandt.

Udover Ganni varerne, er jeg især ret vild med 2nd Day skjorten og kjolen samt de cool Gestuz jeans. Jeg har sørget for at de ting jeg har fundet er at finde i de fleste størrelser og udsalget varer til og med i morgen, søndag. Happy shopping ♥

INDEHOLDER REKLAMELINKS: BAUM UND PFERDGARTEN kjole // BAUM UND PFERDGARTEN peplum top // GANNI peplum kjole // GANNI pung // GANNI kassebukser // 2ND DAY skjorte // GANNI bukser // 2ND DAY kjole // GARDENIA sko // GESTUZ jeans.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Tassel Øreringe