Aarhus: Hello Vintage åbner pop-up shop

Blog Fødselsdag (4 år) og Lulu’s Drawer Giveaway

Indlægget indeholder reklame.

img_0886
I dag er det 4 år siden jeg delte mit første blogindlæg her på domænet. Det synes jeg altså er ret vildt at tænke på. Det er blevet til over 1200 indlæg (+ et par som jeg har slettet sidenhen).

I er ved at være en del der læser med herinde, hvilket selvfølgelig gør det hele meget meget sjovere. Derfor har jeg fået samlet et par gaver som bliver udloddet både herinde og på Instagram i dag, som I kan være så heldige at vinde.

Den første præmie er fra mærket Lulu’s Drawer, som er et dansk brand der laver undertøj, nattøj og basics. De har fokus på at fremhæve det ekstraordinære i hverdagen, ved at designe smukke og luksuriøse produkter i et simpelt, skandinavisk design.

Inden I når at tænke at det lyder alt for dyrt, må jeg lige nævne at prisen er til at betale, selvom man får kvalitet, komfort og luksus. BH’en som I ser ovenfor koster f.eks. 200,- og trussen koster 125,-.

Lulu’s Drawer bruger især silke og merceriseret bomuld til deres produkter, for at forlænge holdbarheden.

img_0887
Udover det lækre undertøj har jeg også fået tilsendt den smukkeste silke kimono. Jeg blev faktisk præsenteret for den for længe siden i forbindelse med mit tidligere arbejde, hvor vi havde en kollektion fremvisning. Kimonoen har jeg tænkt på lige siden. Den er så lækker og blød og så synes jeg farvekombinationen og printet er det smukkeste jeg længe har set.

img_0889

– VINDEREN ER TRUKKET OG KONTAKTET PÅ MAIL –

Nu til konkurrencen. Der er 1 heldig læser der kan vinde en silke kimono magen til min, til en værdi af 2000,-. Kimonoen er onesize, så alle kan være med.

For at deltage skal I følge @lulusdrawer på Instagram og lægge en kommentar til indlægget her, så jeg ved at I deltager. Skriv gerne jeres Instagram navn (f.eks. med link i web feltet når I skriver en kommentar), så jeg kan tjekke om I har opfyldt kriteriet 😉

Nu hvor det er bloggens fødselsdag må I selvfølgelig også meget gerne skrive lidt om hvorfor I følger med, hvor længe I har fulgt med eller noget helt tredje, som kan være med til at fejre de 4 år.

img_0888
Jeg trækker en heldig vinder onsdag d. 4. oktober.

Husk at jeg også kører en giveaway på Instagram i dag ♥

   

198 kommentarer

 • Jeg har fulgt dig på insta gennem længere tid nu, jeg blev i første omgang fanget af din smukke og inspirerende boligindretning og har sidenhen fulgt med i både løbeskade og mode og gode tips til cafeer i Aarhus 😊 Desuden er jeg fuldstændig forelsket i kimonoen fra Lulu’s Drawer og har befamlet den ca 1000 gange i magasin 🙈 @frk_sandholt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  wow, den er smuk. Jeg følger @hoffgrapher!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kania

  Wow hvor er den kimono smuk, den ville jeg elske at vinde. Jeg har fulgt med de sidste 2+ år og elsker din personlige stil både på tøj- og boligfronten. 🙂

  https://www.instagram.com/stinekania/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh den vil jeg meget gerne vinde 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tillykke med fødselsdagen! Har efterhånden fuldt med noget tid, fordi jeg finder din stil inspirerende . Desuden så er præmien her, spot on da jeg altid skifter til morgenkåbe/kimono efter arbejde, og at kunne rende rundt i sådan en smuk en ville være fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Intetnavn123

  Hvor er den fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Høg

  Jeg har fulgt Med både her og på Instagram længe! 👏🏼 Den ville jeg elske at vinde // @malouhoeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Jensen

  Jeg ved, at min søster længe har kigget på denne kimono, og hun er smask forelsket i den. Eftersom at hun fornylig blev mor til nr to ville jeg elske at kunne give hende denne, som en lille “du-gør-det-skide-godt” gave 🍀😍
  IG: Sannemj94

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg har været forelsket i den kimono alt for længe hvor ville jeg gerne vinde 😍😍🍀 mit navn på insta er @hartmann76

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg har været forelsket i den kimono alt for længe hvor ville jeg gerne vinde 😍😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  Hvor er den fin👏🏼
  @martinacallesenfogtmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nørgaard

  Når man modtager en af de fine pakker fra Lulu’s Drawer, føler man virkelig, at man bliver forkælet. Mærket matcher din skønne blog så fint.
  / @norgaard.louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den ville jeg gerne vinde! Wauw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Wauw en kimono 😍👏 Har fulgt med på insta længe, da jeg elsker dit feed 👌
  Insta: johannesoee

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Orrrg, så fin 😊 @sirielverdam

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete Gjesse

  Jeg fandt dig helt tilfældigt på Instagram og har efterhånden fulgt med i din inspirerende indretning og stil i lang tid – og jeg er vild med det! 😜❤️ (@agnetegjesse)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille vejbæk

  Ihhh fineste kimono jo 💕 jeg følger, og mit navn på insta er @vejbaek
  Har fulgt med i et års tid cirka 😍👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg følger 🙂 (miekrumme)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt med i godt et år, jeg elsker at blive inspireret til små fine steder i Århus, og synes du er en fantastisk inspiration på mange punkter 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha Sølgaard

  Ville ønske at jeg vinder den smukke kimono. Mit navn på insta er @natashasoelgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bunch-Poulsen

  Hejsa, jeg følger gerne ville inspireres til at bruge byen mere mens jeg boede i Århus. Nu er jeg flyttet og følger med for at se, hvad der rører sig i min ynglingsby. Og Sikke en fin kimono! Den er øverst på min ønskeliste (@annebunchpoulsen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har fuldt din blog i et par måneder, så er stadig forholdsvis ny 😁 Og jeg følger den fordi der er så meget inspiration at hente! @camillapll

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den er jo SÅ smuk den kimono! <3 klydser fingre for, at jeg bliver den heldige ejer af den! Tillykke med din fine blog og tak for altid god inspiration ☀️👏🏼 @juliezielke på instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg følger med fordi at du er Århus blogger, da jeg selv bor i Århus. Er vild med dine tips omkring madsteder og nye restauranter og din flotte bolig! Min insta er @linejjj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dasha Andersen

  Jeg har fulgt med i et års tid nu. Jeg blev inspireret af dine gode billeder og din nede på jorden attitude. Synes du gør det rigtig godt, uden den der “se mig se mig” fornemmelse. 😘 @dashaandersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jana

  Den er så flot og perfekt til dage som i dag, hvor det meste af dagen foregår under dynen. Men selvfølgelig med kaffe hentning i køkkenet. Mit Instagram navn er janahsorensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har fulgt med i omkring 3 år. Blev først fanger af dine æstetik både ift. bolig og mode, men også af at vi boede lige rundt om hjørnet fra hinanden. På den måde fik jeg de bedste tips til “vores hood” og Århus generelt. Og så kan jeg bare godt li’ at følge en sød sønderjyde med begge ben på jorden og virkelig god stil! På Instagram hedder jeg mariekrejbergs eller krejberg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jana

  Den er så smuk og det er lige hvad jeg har brug for. Ligepræcis til en søndag morgen som denne der foregår mest i sengen men med kaffehenrning i køkkenet😅 Mit Instagram navn er janasorensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Sørensen

  Tillykke med bloggens 4 års fødselsdag Ditte🎈 Jeg opdagede din instagram for 1 år siden, ved at du var til et blogger event, derefter har jeg fulgt med på instagram og din blog. Du inspirerer med smukke billeder, boligindretning, ansøgning og fordi jeg selv bor i Aarhus er det fedt at følge med i og få inspiration til steder at tage hen. Det ser så godt ud med silkekimonen i dit soveværelse. Den er så smuk, jeg har fulgt med ved dem i et stykke tid, og drømmer om at sådan en smuk kimonono i silke kan hænge i mit soveværelse. Min instagram er @christinasoerensen_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Uh, har hængt min egen sorte (lidt kedelige) kimono op på værelset med inspiration fra dig. Synes det ser så fint ud!
  Nu håber jeg at vinde den her. Kunne være så fin både på vægen og på kroppen 😍💕
  Min instagram er @marielilleotto

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Dyg Jensen

  Først tillykke med bloggens 4 år fødselsdag 🇩🇰Jeg følger dig, da du både inspirere med boligindretning, mode og spisesteder.

  Det er den smukkeste kimono jeg længe har set. Skal være mor om få uger og vil elske at svøbe mig ind i denne luksus 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikkepilegaardhansen

  Tillykke med bloggen 😀 Jeg alene forvildet mig herind, fordi jeg følger dig på Instagram, idet jeg bla. som aarhusianer nyder dine posts relateret til byen, og idet den smukke kimono fangede min opmærksomhed, men jeg er sikker på jeg herefter ofte vil kigge forbi ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Kjær

  Bliver meget inspireret både iforhold til bolig og mode 🙌🏼💁🏼 Og kimonoen ville jeg blive meget glad for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Følger stadig med de vi deler en stor kærlighed for Aarhus 💕 Tillykke med de fem 🎉 Jeg har privat insta men kan sende screenshot in case of win @mollystreit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra og tillykke med de 4 år 🎈
  Og sikke en fantastisk dejlig kimono!

  Du kan finde mig på @das___schnitzel
  Ha’ en skøn søndag 🍂🍁☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Den vil jeg gerne vinde – så flot!

  lizettehaase

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Åhh et lækkert sæt. Det gad jeg godt lounge i. Jeg er @tresfrench på Insta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt med i et års tid – du er rigtig god til at inspirere mig visuelt både mht indretning og mode! Jeg hedder i øvrigt @sissemp på insta. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det ville da være så lækkert at vinde den smukke kimono 😍
  Jeg fandt dig først på Instagram for et halvt års tid siden, men jeg elsker at følge med og bliver så inspireret af dine posts! 🌸
  Instagram: @camillafbn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nøøj sådan en flot kimono vil jeg elske at eje – lidt luksus til alle morgener😊 Det er fedt at følge med hos dig, da vi begge bor i Aarhus. Så flere af dine indlæg føles endnu mere nærværende, da man kan genkende steder osv. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Thrysøe Jespersen

  Har ønsket mig en kimono meget længe, og den her er virkelig bare for lækker!😍 Har fulgt med i et års tid. Jeg bor også på Frederiksbjerg, og havde set dig nogle gange, og tænkt at du så for cool ud. Jeg faldt over din Instagram, og kunne genkende dig, og så måtte jeg jo bare følge med. 🙂
  Instagram @mahatmathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er forholdsvis ny følger af bloggen, men elsker at følge med, da jeg selv bor i Aarhus og henter meget inspiration fra bloggen og Instagram📷
  Stort tillykke herfra @ssmalbro 🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åh den er for skøn den kimono der! 🙂 lige sådan en jeg mangler til mine søndage!
  Jeg har fulgt med siden starten, hvor jeg selv bloggede. Det har været super spændende at følge din rejse og udvikling gennem årene 🙂
  Du kan finde mig på @paeneoverflade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Micha

  Tillykke med de 4 år 🍭 Du kan få et glimt af mig og min verden på @michasommer_ 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tillykke med din fantastiske blog…- dejligt at læse med😍🙏 hilsen @marleysdampmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ville elske at vinde denne smukke kimono, den er bare SÅ flot. 👏🏼 Og tak fordi vi må følge med i din finurlige hverdag🌸.
  Instagram: katrine.schultz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg elsker at læse din blog! Stort tillykke med de 4 år 🎈 Og hvilken lækker give-away! Jeg hedder @lineplesner på Instagram. Ha’ en skøn søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Virkelig fin kimono – den ville jeg gerne hapse 💜
  Jeg blev i første omgang lokket ind af dine fede boligindlæg og så blev jeg bare hooked. Tillykke med jubilæet ✨ @kterkelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Følger med fordi du viser sådan nogle inspirerende øjeblikke fra min by

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Amalie

  Stort tillykke med bloggen!!! Sikke en flot kimono 😍🙈
  Jeg har fulgt din blog i ca. 7 mdr. nu og jeg synes den er fantastisk!!
  Mit navn på Instagram er @sofieamaliem.
  Jeg krydser fingre!!! 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Wauw, den ville jeg elske at have tage på efter et langt bad 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Tillykke med bloggen 🙂 og sikke en fin give-away!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Dør over den kimono 😍🌸☝🏼️ Hedder @gedekid på Instagram. Har fulgt med i lidt over 1 år. Dine billeder er fantastiske og din bolig indretning er lige efter min smag! ❤️💗🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Tillykke med det! 😄 Hedder @tineemoe på Instagram 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sophie

  Jeg prøver lige igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Gotthardsen

  Tillykke med bloggen! Jeg har fulgt med i et lille års tid, vil jeg tro 😊 og jeg bliver bestemt hængende! Du har jo et skønt lille univers 👌🏻
  (tanjagotthardsen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wauw den er noget af det smukkeste! En drøm af en kimono som jeg ville elske at eje ❤️👏🏼💃🏼 Tillykke med bloggen! Hedder @juliezielke på instagram 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har ikke været med så længe, men “faldt over dig” i forbindelse med en søgning på Ganni, da du jo tydeligvis er stor Ganni-lover ligesom jeg selv. Jeg er også stor kimono-lover og giver dig helt ret i, at denne er virkelig smuk! Jeg bliver 30 på lørdag, så den ville da være en alletiders fødselsdagsgave. Go’ søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernilletellefsen

  Så lækker en kimono! Nyder at følge med her på bloggen og på insta. Elsker dine hverdagssyslerier og nede på jorden tilgang. Man får et indblik i noget man kan relaterer til (læs: ikke kunne Instagram venlige poolkants billeder og chiahrød 😉 ). Tak for en skøn fortælling!
  Find mig på insta som @pernilletellefsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise A

  Ihh hvor en lækker præmie 😍 Stort tillykke med bloggens fødselsdag 🇩🇰 Følger troligt med. Hedder louiseankerstjerne7 på Instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sophie

  Jeg ved ikke hvordan man linker😅 Men har deltaget😇 Jeg har fulgt med et lille år nu tror jeg. Mega fede indretnings billeder👍🏼 Og tillykke 🇩🇰👏🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Thorsen

  lofoth👍🏻😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra og tillykke 🎈 Jeg har fulgt med i et års tid tror jeg, og jeg gør det, fordi du deler så mange fine tips om Aarhus. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Tillykke med dit fine univers. Altid hyggeligt og inspirerende at læse med ⭐️
  // cathrinespangsberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Tillykke med din blok-fødselsdag Ditte. Du har en dejlig og positiv måde at skrive på. Nyder at læse om din indretning, blomster, madanbefalinger mm. Og selv om jeg er 30 år ældre end dig, giver du mig ofte inspiration og gode ideer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Tillykke med din inspirerende blog!!
  Det er bare den smukkeste kimono, den må jeg eje! ✌🏻
  Insta: trineflintholm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie kamille Krag
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh hvor den er møglækker? Stort tillykke med bloggen og god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt med lige fra start – helt tilbage fra tiden i Sønderjylland 😉😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  🙌🏼🙌🏼🙌🏼 Så fin og jordnær Aarhus-blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Har fulgt med et års tid
  (carolinemodiller)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Instagram:carolinemodiller
  Har fulgt med et års tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggen! 🙂

  Jeg er en ganske ny følger, som faldt over dine indlæg med planlægning af din kærestes kandidatfest for et par uger siden – siden har jeg kigget med hver dag 🙂 Jeg bor selv i Århus, og det er skønt at følge en ‘lokal’ blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaaaaauw 😍Så flot! Tillykke med fødselsdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggen. Jeg har ikke fulgt med så længe, men får rigtig meget god inspiration, både til mode og indretning 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Tillykke med de 4 år!
  Jeg elsker at følge med hos dig, da jeg er vild med din stil! Både tøjmæssigt og indretning. Så jeg nyder at kunne blive inspireret 🙂
  Instagram: amanda_truelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille Maja

  Tillykke med de 4 år <3 har fulgt med 1 års tid, og elsker din naturlig person, som bryder igennem på dine indlæg. Bliv ved med det!
  Camillemaja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  😍 @majkennyholt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tillykke med de 4 år – det er imponerende, hvad du har formået at skabe på de relativt få år (selvom det sikkert føles som en evighed siden du begyndte at blogge) 😊 Det er så hyggeligt at følge med i dine projekter, og så virker du bare virkelig sød! Jeg stemmer for mange flere Ditteblog-år 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Åh, ville gerne vinde 😍😍 Og tak for en fin blog!
  Instagram: Janniemschmidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  den er bare det fineste jeg længe har set ☺
  @laksefarvet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria N.

  Tillykke med de 4 år! 🍾 Er først begyndt at følge din blog for nylig, og er helt vild med din bolig! Er også helt vild med den kimono 😍 Krydser fingre!
  Insta: mnasgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  TILLYKKE! Og hvor er den smuk!

  Min instagram: eyecandylover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg elsker at følge med i dit dejlige og ligetil Aarhus univers – tillykke med de 4 år! IG: karinaoellgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • June

  Smukkeste kimono 🙌🏼💗 @jjjjunes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Tillykke med blogfølleren! Jeg elsker at læse dine boligindlæg og anbefalinger til spisesteder i Aarhus – keep up the good work 😊👌 IG: mierostved

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Tillykke! 😀🇩🇰🎉 Jeg er forholdsvis ny følger på Instagram og nu også følger her på bloggen. Jeg er ret vild med din indretning, som jeg lader mig inspirere af 😉👌🏼 / @lebertinus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Knudsen

  Hej Ditte!
  Kæmpe tillykke med din blog – og hvor er det vildt at der allerede er gået 4 år! Jeg har næsten fulgt med helt fra starten, og alle mine veninder følger også med nu 🙂 Jeg elsker dine opslag om vores dejlige by og dine indretningsindlæg – jeg skynder mig altid ned i Søstrene Grene, når jeg har set dine opslag på Instagram! Tak for verdens bedste blog og kæmpe tillykke med fødselsdagen! Jeg krydser fingrer i denne spændende konkurrence <3

  Knus Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Tillykke med de 4 år. Mange flere år endnu tak! 🙂

  /@bystephaniedk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Stort tillykke! 😊🇩🇰🎉 Jeg prøver lykken 🙈 @linesimonrhansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hjertelig tillykke med de 4 år!
  Jeg følger skarpt med og har gjort det i lidt mere end 2 år. Jeg er stor fan af din gode stil og skønne inspirerende billeder. Jeg bor selv i Århus og jeg har særligt været vild med din spise guide til Århus, for selv om jeg har boet her hele mit liv er der stadig nogle steder jeg aldrig har været. Det er en fantastisk hyggelig blog, og jeg kan godt lide der er så meget forskelligt indhold!

  Mvh. Cecilie (Cillje på Instagram)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser med fra min instaprpfil: @30kvmindretning. Jeg er vild med din boligindretning – det er så hyggeligt at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med de 4 år!! Jeg er vild med at følge både din blog, og din instagramprofil. Fortsæt endelig med det!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie L

  Stort tillykke med bloggen! 😀 Jeg begyndte at følge med i dit univers kort tid efter, at jeg flyttede til Aarhus for 3 år siden. Personligt har jeg haft meget glæde af dine anmeldelser af spisesteder og events i Aarhus – særligt da jeg var ny i byen. Derudover deler vi den samme forkærlighed for Ganni og Núnoo bags (elsker din taskeguide og håber, at du også vil lave en guide til taskepleje). Kh. @Sofieloevbjerg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med din dejlige blog. 👏🏻
  Du er den bedste Århus-blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med de 4 år!
  Du er den bedste Århus-blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura W

  Tillykke med bloggens 4 år! Jeg elsker at følge med og har gjort det næsten fra begyndelsen. Jeg følger med af den simple grund, at du er en af de få bloggere, jeg menneskeligt føler mig tættest på. Og så elsker jeg hvordan du inspirerer især i forhold til bolig <3 God aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Den er simpelthen så fin den kimono😍
  Stort tillykke med bloggens 4 års fødselsdag! Jeg har fulgt med på bloggen længe. Den har virkelig været til stor inspiration for mig i forhold til boligindretning!
  Instagram: cphlau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke med bloggens 4 års (!!!) fødselsdag 🙂 Jeg har vel egentlig næsten fulgt med helt fra starten af, da Anna fortalte, at du havde lavet en blog, som jeg absolut skulle følge 😉 Heldigvis synes jeg, du er enormt inspirerende at følge – både på bloggen og instagram, så det gør jeg med glæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver selvfølgelig også nødt til at prøve lykken og være med i konkurrencen! 😍
  Din blog er en af mine yndlings, pga. dens personlighed, din gode boligindretning og evne til at tage billeder!

  @theresebreinholt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Instagram: gittelundd
  Jeg begyndte at følge dig, da jeg flyttede til byen, da du hurtig blev min favorit Aarhus-guide til do’ and dont’s.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Insta: @sabine_nielsen 🙋
  Tak for en dejlig blog og tillykke med føllen!
  Sys du er så inspirerende og følger med på dagsbasis! Keep up the good work 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Tillykke med de 4 år!
  Jeg følger med herinde, fordi jeg bliver inspireret af din stil + dine gode guides.
  IG: anettebodilsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Instagram: @metteengedallau, håber jeg vinder den fine kimono!

  Kæmpe tillykke med bloggen Ditte! Jeg begyndte at følge med for ca. 1,5-2 år siden, og elsket at følge med lige siden. Jeg er især vild med, at du bor i Århus fordi det får det hele til at virke mere nært og muligt at relatere til, når man selv bor her. Bliv endelig ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Utrolig smuk 😻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Christensen Vandet

  4 år – hvor er det stort! Kæmpe tillykke 🙂 Fortsæt det gode arbejde!
  Instra: @dittevandet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg startede med at følge med pga. din indretning, som virkelig inspirerede mig. Fandt så ud af at din stil også gjorde. Jeg blev desuden tiltrukket af måden du tager billeder og redigerer dem på.. Fint univers og helt nede på jorden. Kæmpe ros herfra.. Og den kimono er jo SÅ flot! @emiliefindsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med de 4 år 🎈 Jeg bliver ofte inspireret af din gode stil 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naomi Lindvig

  Så er jeg med i konkurrencen! 😀 @lindviggirl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Tillykke med bloggens fødselsdag!
  Instagram: Biancavanurk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Den kimono er noget af det smukkeste jeg længe har set😍 Puh ved næsten ikke hvor længe jeg har fulgt dig, men jeg ved at jeg blev draget af dine smukke billeder! De emmer af ro! @sinesandg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Hvor den fantastisk, jeg krydser fingre og ønsker stort tillykke med bloggens fødselsdag 🙂

  @claudiabroni_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til dig og til bloggen, elsker at følge med! – og man kan da altid bruge en ekstra kimono

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Uhh så fint! Mit navn på Instagram miefrandsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora

  Tillykke! Det er faktisk ikke så længe siden, at jeg begyndte at følge dig (Fandt dig sjovt nok på instagram ;-)) Men er blevet helt vild med at følge dit univers – og så har du jo bare den skønneste, mere budgetvenlige boligstil 🙂

  Instagram: Norabredsgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Den kimono ser godt nok lækker ud😍 Jeg følger både dig og nu også Lulu’s Drawer, jeg hedder @line_frandsen på insta☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke med din blogs fødselsdag! Hvor er det sejt. 🙏🏻 Jeg elsker at følge med, både ift. mode men helt klart også interiør, og dine tips om gode spisesteder i Aarhus. Jeg glæder mig til at se meget mere! Det er fedt at du brænder så meget for det – keep it going! ✌🏻🌈🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaja

  Jeg har fulgt med i et par år da jeg bliver inspireret af dine bolig indretnings indlæg.
  Kimono og undertøj ser virkelig lækkert ud.
  ^^ @aviajabebe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Holm Hansen

  Tillykke! 🎉🎊🎂🇩🇰
  Mit instagramnavn camillaholmhansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke med de 4 år til bloggen! Og sikke en flot kimono.
  Jeg elsker at læse dine indlæg, og at du har en tilknytning til Aarhus, der gør dine indlæg lidt mere relevante end mange andre bloggere, når man selv bor i Aarhus 🙂
  Jeg hedder forresten: maria_nordvig på Instagram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline S

  Så fin! Jeg hedder carriethefairyy på instagram.

  Elsker det visuelle ved denne her blog, både billedmæssigt og tekstmæssigt. Din æstetik er lige mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville elske at vinde den flotte kimono.
  IG: sofie.blomberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Egelund

  Juhuuuu 😍 Sikke en lækker kimono. Jeg har endnu ikke kastet mig ud i at købe en, men den dér er simpelthen så smuk! Jeg krydser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Egelund

  Juhuuuu 😍 Sikke en lækker kimono. Jeg har endnu ikke kastet mig ud i at købe en, men den dér er simpelthen så smuk! Jeg krydser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, sikke en flot præmie! Det må være den fineste kimono, jeg længe har set.
  Jeg har fulgt med i et par år, tror jeg. Jeg elsker kombinationen af boligindretning (gode DIYs!, god stil (Ganni-låååve) og dejlige Århus (især nu hvor jeg lige er flyttet til Kbh og savner smilets by).
  Kh. Josefine. @josefahl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine W

  Jeg følger med for boliginspirationen og dine guides til gode spisesteder 👌🏻Har fulgt med de seneste 2-3 år.
  Instagram @triinelala

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  charlottelhan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Wow, det mærke er klart værd at tjekke ud! @metteforfanden på Instagram 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Knudsen

  Jeg syntes din blog er alsidig, spændende og en stor inspiration 🌸 tak for at lade os følge med i dit liv. @m.knudsen_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en smuk kimono 😀

  Jeg kan ikke huske hvornår jeg begyndte at følge dig, men det er ikke så lang tid siden. Jeg følger dig, da jeg godt kan lide din æstetiske sans og fordi dine anbefalinger og guides er meget lig min egen smag. Jeg bor også i Aarhus C, og vi har dermed en fælles referenceramme.

  Min instagram profil er: https://www.instagram.com/yogibine/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Dejlig konkurrence! Og stort tillykke!

  Jeg har fulgt med, siden jeg begyndte at overveje at flytte til Århus. Jeg er vild med at få inspiration til bl.a. gode spisesteder i Århus, men også mode og indretning!

  Håber dagen bliver fyldt med kage!
  Mvh Frederikke
  IG: frederikkehahne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sååå fin… er vild med mode og boligindretning.. så følger gladeligt med😍 _noerbaek_

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den smukkeste kimono, jeg overhovedet har hvilet mine øjne på 😍😍😍
  Jeg følger selvfølgelig med, fordi jeg er draget af din sans for indretning, mode og evnen til at forevige det med smukke billeder ❤️👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Stort tillykke med de 4 år 🇩🇰 Jeg tror jeg har fulgt med ca 1/2 år. Jeg elsker din kombi af bolig, mode og hygge. Er selv næsten sønderjyde – mine forældre er i hvert fald ☺️ Og så er vi navnesøstre 👌🏻
  Vil elske at vinde den smukke kimono 💗
  Mit IG-navn er @dittet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tak fordi du hat præsenteret mig for dette brand! Det er utrolig smukt og noget jeg med garanti vil følge!
  Jeg følger dig, fordi jeg får en perfekt kombination af Aarhus, mode, bolig, mad osv men stadig med højt til loftet og et smil på læben! Insta: hellebentsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Tang Thomsen

  Fordi du er en af de få med gode tips om Århus, mode og design. Kh @camillatangthomsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Følger med fordi det er en hyggelig og personlig blog, der har lidt af det hele 💕 kimonoen er så fin! @charlottekjaersgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Tang Thomsen

  Fordi du er en af de få med gode tips om Århus, mode og design.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette rubin

  Bedste kombi af Aarhus, bolig og mode i et skær af lyserød og glimmer💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Den er så flot 😍 @luulse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala Christine

  Jeg har fuldt med i 3,5 år.
  Jeg følger dig og din blog/insta pga din hammerlækre stil, både ifht indretning såvel som tøjstil.
  Jeg føler at jeg bliver inspireret – særlig pt, da jeg lige har købt lejlighed og skal indrette alt påny 😊🙌🏼
  Endvidere har jeg fulgt flere af dine anmeldelser fx “Århus guide” de gange jeg har været i Århus og skulle spise mv.
  Dé var været guld værd ! Så mange tak for al din inspiration 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor er den smuk😍 Følger med på grund af din smukke og hyggelige lejlighed, med massere god inspiration til pynteting 🌸 + for brunchguiden 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa! Åh, den vil jeg så gerne vinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Sikke en smuk kimono! Jeg har fulgt med et halvt års tid, tror jeg. Nyder kombinationen af bolig og mode, og selvfølgelig også, at du er en Aarhus-pige som jeg selv (-:
  IG: christelborch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anina

  STORT tillykke med bloggens 4 år! Jeg har fulgt med i snart et år nu. Jeg begyndte at følge dig på Instagram en månede efter jeg flyttede hertil Århus, og det er stadig lige så spændende! Tak for nogle gode og interessante indlæg, både her og på Instagram. Jeg er vild med din bolig og den måde du indretter den på (og tak for dine forslag til hvor man skal tage på café henne, her i byen). 👌🏼👌🏼 Mit intagramnavn er @bornholmeriaarhus 👈🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Stort tillykke med de 4 år, jeg bliver meget gerne “hængende” og læser med fremover;-) Jeg kan godt lide at læse om lidt af hvert; og synes det er det du gør så fint; skriver om lidt af hvert;-) hvor er det en super lækker præmie, årh hvor kunne det være skønt at vinde sådan en smuk kimono;-)
  Mit IG navn er : gitteleth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg følger primært med pga boliginspiration, men også modemæssigt. Jeg har fulgt med i et års tid. Jeg kan ikke huske, hvordan jeg præcist fandt bloggen, men det var vist noget med en liste over de bedste boliginspirationssider på Instagram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt med siden du var sygeplejerske, og lavede rigtige mange H&M nyheder collager 😉 Efter jeg selv er flyttet til Aarhus har jeg nydt godt af dine guides, også synes jeg at du har et fint miks af personlig stil både ifht garderobe men også hjemmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det print flot! Den ville jeg elske at vinde 😀 De er hermed fulgt. Krydser finger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kjeldgård

  Virkelig virkelig smuk kimono 😍 Jeg tror efterhånden jeg har fulgt med her på bloggen i halvandet år efter jeg havde fulgt dig lidt længere tid på instagram. Kan altid finde inspiration både mht bolig og tøj på din profil og blog, og det er jævnligt dig jeg kigger forbi hvis jeg lige føler jeg mangler ting til boligen og skal have noget inspiration 😄

  Ig: @rikkekjeldgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Først vil jeg gerne lykønske dig med din fine blog.
  På trods af, at jeg næsten kan være din mor så nyder jeg alligevel, at følge dig og din tilgang til livet. Din ærlighed og din måde at møde os andre i livet på, den sætter jeg stor pris på.
  Så tak, og endnu engang tillykke med de første 4 år.
  Held og lykke med de følgende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Wow, den kimono er simpelthen så fin! Den måtte gerne bo hjemme hos mig! Tror jeg har fulgt med et års tid – altid rart med lidt nyt input. Og som københavner er det rart med lidt inspiration fra Århus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke med de fire år:-)
  Jeg tror jeg har fulgt måske næsten alle fire år.
  Jeg elsker inspiration om mode, kunst, kultur, mad osv.
  Jeg synes du laver mange gode indlæg, så er trofast følger.
  Dine gaver er smukke og især din kimono er virkelig smuk og sikkert meget lækker:-)
  Gad jeg godt selv eje.
  Ønsker dig en skøn dag og et godt efterår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tillykke med fødselsdagen 😉
  og wauw for en fin sag!!!
  @katrineberthelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne V

  Tillykke med fødselsdagen, kære Ditte.. Har naturligvis fulgt med fra start 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tillykke med bloggens fødselsdag ☺️ Instagramnavn: emiliesvardinghus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smuk en kimono ❤️
  Og stort tillykke med de 4 år! Det er altid herligt når gode århusianske bloggere vokser og vokser, og viser at alt det spændende ikke nødvendigvis sker på den anden side af broen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene B.

  Wauw! Den er SMUK 😍 Det er jo næsten også lidt skæbneagtigt at vinderen trækkes på min fødselsdag 😉 Jeg ved ikke hvor lang tid jeg nøjagtigt har fulgt med – men det er lang tid og det har jeg tænkt mig at blive ved med 👍🏼

  Insta: @malenebaekgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville elske at kunne kalde den kimono min 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Elisabeth Forum

  Stort tillykke med bloggens fire år! 💃🏼🍸👌🏼
  Jeg har fulgt med i ca. to år, da jeg som daværende ny århusianer faldt over din blog, hvor jeg blev inspireret af din “nede-på-jorden-stil” og blogindlæg med reflekteren over ting, som vi alle kender fra vores hverdag. Derudover elsker jeg bare din stil, din ærlighed og dine guides til at være århusianer.
  Og selvfølgelig ikke at forglemme – waow for en kimono

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med jubilæet! Ville elske at vinde den lækre kimono 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Virkelig flot 😊 Ville jeg gerne vinde. @maikenkl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kæmpe tillykke med den dejligste blog, elsker at følge med herinde hver dag. Og jeg ville da også elske at vinde denne smukke sag til de mange weekendmorgener jeg snart får i mit nye hus!
  Instagram: @louisedyrby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg kan ikke huske hvor længe jeg har fuldt med, måske omkring et år. Men jeg kan huske at ledte efter gode bloggere fra Århus, mit feed i Bloglovin blev lidt for meget københavneri, når man selv bor i Århus 😉 så faldt jeg over dig og har hængt ved lige siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Dahl Abrahamsen

  Stort tillykke med bloggens 4 års fødselsdag 🎈🎈🎈🎈 Jeg ved ikke, hvor længe jeg har fulgt med – men det er i hvert fald i meget lang tid. Du er meget inspirerende 😌
  Instagram: simone_da

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaaauw! Sikke en flot sag! Den ville jeg gerne vinde 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Årh hvor er den fin! Stort tillykke med bloggens 4 år fødselsdag 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Instagram: mia_priyaaal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Åh hvor er den sindsyg smuk 😍 Jeg følger med her på bloggen på grund af dit smukke hjem som giver en masse inspiration! 🎀 Tillykke med blog fødselsdagen!
  Insta: laerkeselimann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med 4 års fødselsdagen. Jeg følger med for god inspiration – både aarhus-inspiration, indretnings-inspiration og tøj-inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke!! 🇩🇰 Jeg har fulgt med i et par år nu & synes du laver nogle gode, inspirerende & blandede indlæg om alt fra opsætning af ansøgninger til indretning 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene hedegaard

  Stort tillykke med fødselsdagen på din blog🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville da være skønt at vinde sådan en fin sag! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Yde

  Virkelig smuk kimono! Tillykke med de mange år. Har først fundet din blog for et par uger siden, men følger glædeligt med. Jeg har kigget mange af dine gamle boligindlæg igennem, fordi jeg skal indrette en tom lejlighed. Tak, for super god inspiration her og på instagram, som ikke bare er hvide og grå møbler kastet ind i et rum 👍 super dejligt med nogen der tør sætte lidt gang i farverne i et rum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Yde

  Virkelig smuk kimono! Tillykke med de mange år. Har først fundet din blog for et par uger siden, men følger glædeligt med. Jeg har kigget mange af dine gamle boligindlæg igennem, fordi jeg skal indrette en tom lejlighed. Tak, for super god inspiration her og på instagram, som ikke bare er hvide og grå møbler kastet ind i et rum 👍 super dejligt med nogen der tør sætte lidt gang i farverne i et rum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Instagram: emiliehbraun
  Jeg følger med, fordi jeg synes du har pissegod stil. Både indretningsmæssigt og tøjstil😉✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg krydser fingre! Hvor er den lækker 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Den er så smuk! 😍 den vil jeg meget vinde 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tillykke med bloggen! Jeg fandt dig gennem Instagram og med bopæl ikke langt fra dig er det hyggeligt at følge med i dit inspirerende liv i Aarhus! 🇩🇰
  @miavibjerg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg startede med at følge med fordi du var sygeplejerske som jeg selv. Sidenhen har jeg, ligesom dig, valgt at stoppe i faget og prøver nu af finde ud af hvad jeg skal. Netop derfor synes jeg det er spændende at følge dig. Og så er jeg også pjattet med planter! 😅👵🏼
  Instagram: katrinekjeldbjerg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Trane

  Elsker din jordnære blog 🍀
  Bliver meget inspireret af dine boligindretningstips – tak 😀
  Tillykke med de 4 år 💐

  Instagram: itsme.rikketrane

  Kh. 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg faldt over dig på Instagram og har nu fyldt med herinde og på insta i ca et år. Dejligt at følge en, som også kommer fra Århus 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dtinns

  Hej Ditte.
  Jeg har fulgt dog i noget tid… Søgte spændende inspirerende blogs og fandt bla. Din😉
  Jeg nu fulgt luludrawer på Instagram og glæder mig til at se noget smukt undertøj fremover.,. Det ville godt nok også være dejligt lige at vinde😉 Instagram navn: StinnaLiholm (ved ikke hvordan man kopierer derfra 🙈)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine N

  Wow en smuk kimono! <3
  Jeg har fulgt med et par år. Du har nogle fine blogindlæg og dejlige billeder. Jeg bor selv i Kbh, men min søster bor i Aarhus. Så har været der en del og det er sådan en dejlig by. Så det er rart med lidt opdateringer derfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger med, fordi jeg synes det er fantastisk at følge en Aarhus-pige. Jeg har særligt brugt dine guides til forskellige spisesteder og synes det er sjovt at blive klogere på min egen by samt se steder jeg slet ikke vidste fandtes. -Når ja og så er din stue bare virkelig fin 👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Jeg elsker at følge med på din blog, og blive inspireret med nye ting til boligeb og steder at gå hen i Aarhus 😊 @biancasteindorff

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wooow den er så flot!! Jeg vil meget gerne være med i konkurrencen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Lækker præmie 😍 mit instagram navn er maibrittjeppesen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åh hvor er den fin! Jeg vil gerne deltage i konkurrencen! // @marieelisabethd ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  @maikeninsta – så fin en kimono altså 🙂 Blev mor i juli og ville da være fantastisk at kunne føle sig lidt lækker i en (også endda ammevenlig) smuk silkesag herhjemme. Tit blir det bare til en sweatbuks og en tee… livet som mor er skønt, men der er ikke meget plads til hverdagsluksus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  @laerkevording
  Jeg følger dig fordi jeg synes du skriver nogle rigtig gode ting om lidt af hvert og virker på INGEN måde overfladisk, du skriver hvad du mener på en god måde 😃.
  Jeg ville elske og have denne skønne kimono, for den er da bare for lækker 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Det er altid dejligt at blive inspireret af dine blog indlæg.
  Jeg er på udkig efter en Kimono, så denne vil være helt perfekt.
  Instagram luna390511

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Ditte.
  Tillykke med bloggens 4 års. fødselsdag.
  Jeg vil kort fortælle om hvorfor jeg netop følger med i dit lyserøde univers.
  Jeg er dybt inspireret af din indretning, dine yderst smukke billeder som fanger i ethvert indlæg samt din daglige blogning. Jeg har fulgt med i lige knap 2 måneder, og er meget glad for at jeg fandt din blog, som jeg læser dagligt.
  @katrinevenning

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Hello Vintage åbner pop-up shop