Tip: Bæredygtige bambus tandbørster fra Webrush på abonnement

Billeder fra vores stue og en ny lampe fra IKEA Jassa Kollektionen

img_0439
Det er vidst lidt tid siden jeg har delt bolig billeder på bloggen, så indtil soveværelset er helt færdigt, får I lige et par fra stuen, hvor der også er sket lidt nyt. Jeg har nemlig været i IKEA for at købe en ny lampe til soveværelset og da faldt jeg over lamperne fra “Jassa” særkollektionen. Jeg blev så vild med dem, at jeg også måtte have en med hjem til hjørnet i stuen. Vi manglede noget lys i det hjørne og da vi har lidt for mange møbler og derfor ikke har plads til en standerlampe, er den et ret godt alternativ.

img_0440Billedvæggen viste jeg i indlægget her, men på disse billeder kan I måske lidt bedre fornemme sammenhængen. Tv møblet har jeg lavet et indlæg om her.

img_0441
img_0442
img_0443
I dag er jeg alene hjemme hele dagen og aftenen, hvilket jeg altid frygter lidt på forhånd, da jeg simpelthen synes det er så kedeligt. Men forhåbentlig kan jeg få brugt tiden fornuftigt på bloggen. Der kommer også et par stykker og køber noget tøj fra min salgsside på Instagram (@ditteblogshop), hvor jeg har lagt alt det op jeg ikke fik solgt på Tradono markedet i søndags. Min garderobe er virkelig skræmmende tom lige nu, så måske jeg skulle lave et indlæg med alt det jeg drømmer om at fylde den op med.

Jeg håber I får en skøn tirsdag ♥

   

5 kommentarer

 • Ida

  Den lampe er simpelthen så flot. Ej jeg syntes det er vildt hyggeligt at være alene hjemme, og have hele lejligheden for mig selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Emilie

  Du skulle bare prøve at være single og bo alene, så lærer man det der væren alene ret hurtigt, haha 😉 Nå det jeg egentlig ville sige var bare hvor mega pæn jeres stue ser ud, og den lampe dér den pønser jeg da lidt på at købe til mit soveværelse nu, den er så flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja jeg ved godt det er et luksus problem 😉 Og jeg husker det faktisk ikke som om, at jeg kedede mig så meget dengang jeg boede alene, så måske det bare er fordi jeg har vænnet mig til det modsatte :b
   Og tusind tak 🙂 Måske du skal være hurtig ift. lampen, da det er en del af en sær kollektion og de vidste ikke om de ville få dem hjem igen, da jeg spurgte i lampe afdelingen :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor er dit flotte tæppe fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Bæredygtige bambus tandbørster fra Webrush på abonnement