Økologisk Brunch på den nemme måde

Badeværelses Detaljer

IMG_0032
Nu får I lige et lille kig ud på vores badeværelse, hvor jeg for nyligt har tilføjet lidt nye detaljer. Badeværelset er ikke det mest inspirerende rum, men jeg synes alligevel der er nogle ting man kan gøre, for at give det lidt personlighed.

F.eks. har jeg stillet vores stål reol fra IKEA derud. Den har gennem tiden haft plads i samtlige rum i vores lejlighed og faktisk også på altanen. Sådan kan det gå, når man som jeg elsker at lave om og flytte rundt. På badeværelset giver den mulighed for at tilføje lidt flere detaljer samtidig med at den er perfekt til opbevaring. Altså den pæne slags. Alle produkter osv er nemlig pakket ind i skabet under vasken, bortset lige fra dem vi bruger hver dag, de har fået en lille plads øverst på reolen, samt i marmor boksen.

IMG_0033
Badeforhænget er købt i Sinnerup og alle håndklæder er fra Magasin, fra deres eget mærke. Stangen til badeforhænget har jeg selv spraymalet messing. Ikke den bedste løsning, men det fungerer indtil jeg finder en i messing.

IMG_0034
Til håndklæderne har jeg valgt de samme nuancer som i resten af lejligheden, nemlig to forskellige grønne og en lyserød.

IMG_0035
Jeg fandt disse glas i Søstrene Grene, som passer perfekt ind i farverne.

IMG_0036
Kurven er også fra Søstrene Grene og planten er fra IKEA og den har heldigvis ikke noget imod at stå i et mørkt rum uden sollys.

   

3 kommentarer

 • Rikke

  Det ser super fint ud. Har selv overvejet at sætte samme reol ud i badeværelset, hvor jeg i stedet har den i køkkenet nu. Har du en ide til en reol eller lignende man kan sætte i køkkenet i stedet? 🙂 Tak på forhånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Det ser super godt ud, Ditte! Det må være dejligt med et forholdsvis stort bad. Mit er virkelig småt, så jeg er altid lidt misundelig på andres badeværelser 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget hyggeligt som du får indrettet dig med alle detaljerne 🙂
  Jeg er vild med din kurv med planten i.
  Rigtig god dag ønskes:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk Brunch på den nemme måde