Soveværelses Makeover

ASOS Favoritter og min seneste bestilling

Indlægget indeholder reklamelinks.

2017-05-12
Jeg droppede simpelthen at lave en fancy collage i photoshop i dag, fordi jeg altid blir lidt irriteret over, at ASOS ikke har produktbilleder UDEN modeller på, da det er meget nemmere at lave en pæn præsentation af produkterne på den måde. Det er faktisk også årsagen til at jeg ikke så ofte linker til ASOS herinde. Er det skørt?

I skal alligevel ikke snydes for et par favoritter, hvoraf jeg selv har klikket to af tingene hjem.

Jeg var tæt på at købe de mørke jeans, da jeg har levet i de lyse siden jeg købte dem. Jeg nåede dog at stoppe mig selv, men de skal helt klart købes på et senere tidspunkt, da det er den bedste højtaljede model til kun 350,- og endda i økologisk bomuld.

Det jeg rent faktisk klikkede hjem var de lyserøde culottes med bindebånd og den stribede nederdel, som passer til den top jeg købte i sidste uge. Jeg har nemlig hørt at sommeren er lige om hjørnet, så jeg tror det blir et ret fint sæt til varmen. Jeg skulle virkelig også holde mig selv tilbage for ikke at klikke “girls girls girls” t-shirten hjem, men da jeg prøver at begrænse min shopping lige for tiden, så lod jeg være. Men åh den er altså fin.

Nu vil jeg smutte forbi min blomster mand og se om han tilfældigvis har åbent i dag, selvom det er Bededag. Jeg mangler nemlig nogle nye planter på min altan, da mine forårsløg er ved at se ret triste ud. God weekend ♥

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soveværelses Makeover