Tilbageblik: August 2016

App Anbefaling: 7 Minute Workout

img_0669
Nu har jeg brugt app’en 7 Minute Workout i et par uger og tænkte at det var på tide med en anbefaling af app’en her på bloggen. Jeg synes nemlig den kan noget rigtig godt. Jeg bruger den hver morgen og det tager som navnet siger, kun 7 minutter. Der er 12 træningsøvelser med 10 sekunders pause imellem, hvilket gør at intensiteten er høj de 7 minutter man er i gang.

Jeg har for lang tid siden gået i fitness center og jeg ved med mig selv at jeg ikke kommer afsted særlig ofte og at det bestemt ikke giver mig noget glæde. Jeg tror virkelig på at når jeg i stedet laver øvelserne hver eneste dag, så må det være lige så godt som hvis jeg kun kom afsted i fitness 1 gang om ugen. Samtidig sørger jeg for at gå en masse lange ture i højt tempo, indtil jeg igen kan løbe (min hofte driller stadig). Jeg kan allerede nu mærke at øvelserne bliver nemmere, så selvom vægten står stille, giver det en masse styrke. Jeg har selv tilføjet en enkelt rygøvelse da jeg døjer lidt med smerter i min læn når jeg står op i mange timer på mit arbejde, men det kan man jo selv tilpasse ift. hvad man har brug for.

img_0668
img_0667
Jeg har købt en måtte til formålet da jeg synes trægulvet er lidt for hårdt. Derudover skal man bruge en stol der kan holde til at man træder op og ned på den, samt en væg der er fri. Det var næsten det største problem herhjemme da vi har møbler og billeder overalt 😉

Noget god musik i højtaleren og så er stuen på 1 minut forvandlet til et lille træningslokale.

img_0670
Har I mon mod på at være med? ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik: August 2016