Ribstrik

Anbefaling: JoJo Moyes

IMG_7847image1-6

image2

Jeg tror det er første gang i bloggens historie at der bliver anbefalet bøger her på siden. For nogle år tilbage læste jeg en hel del, men det gik lidt i stå imens jeg gik på sygeplejestudiet. Jeg kan huske at jeg glædede mig til at være færdig med at studere, så jeg selv kunne vælge hvad jeg ville læse – det er som om at læsning ikke altid ligger først for, som foretrukne aktiviteter, når man lige har kæmpet sig igennem dagens pensum. Dog kom jeg ikke rigtig i gang igen efter jeg var færdig på studiet, først nu 2 år efter.

Min veninde anbefalede mig at læse “Mig før dig” da jeg efterlyste en bog at tage med til Mallorca. Den fangede mig hurtigt, og jeg havde virkelig svært ved at lægge den fra mig. Da vi kom hjem fra ferie læste jeg “Det sidste brev fra din elsker” på 2 dage og senest har jeg læst “Hende du forlod”. Jeg ELSKER alle tre bøger og overvejer faktisk at læse dem igen.

Heldigvis kommer der snart en efterfølger til “Mig før dig”.

Stor anbefaling til JoJo Moyes herfra <3

   

2 kommentarer

  • Inu

    Har genkøbt Mig Før Dig, bare på engelsk og jeg glæder mig rigtig meget til at læse den. Skal også have købt de andre bøger hun har skrevet på et eller andet tidspunkt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ELSKER også JoJo Moyes og har slugt både Mig før dig og Sidste brev fra din elsker råt. Så jeg skal da helt klart, have læst Hende du forlod også. Normalt er jeg ellers slet ikke til kærlighedsromaner, men disse er bare så fint skrevet og jeg falder fuldstændig ind i fortællingen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ribstrik