Repost: Nespresso Iskaffe

Ændring af planer (Jeg har fået ny elevplads)

image1

Der er sket lidt ændringer i mine fremtidsplaner siden jeg sidst skrev om det herinde. I husker måske at jeg skrev indlægget her, om at jeg havde fået elevplads i H&M pr. 1. september?

I mellemtiden har jeg jo arbejdet i Butler-Loftet i Ryesgade og der er sket det, at de har tilbudt mig at starte som elev der. Faktisk er det hele gået så hurtigt at jeg allerede har skrevet under, aflyst pladsen hos H&M og er startet på mine 2 år som elev fra i dag d. 1. juni. Jeg har ikke villet skrive noget før det hele var på plads, så der har selvfølgelig været noget betænkningstid, og det var bestemt ikke nogen nem beslutning at tage, med to så vidt forskellige elevpladser. Men hvor er jeg glad for endelig at kunne røbe det. Jeg tror og håber nemlig, at det er den helt rigtige beslutning jeg har taget. Nu går jeg hvert fald to år i møde med spændende arbejdsopgaver og virkelig søde kolleger.

Faktisk har jeg fået ansvaret for butikkens Instagram hvilket jeg synes er vildt fedt, så I må meget gerne gå ind og følge med på @loftetaarhusryesgade. Jeg lover at lægge en masse lækre nyheder op 😉

   

10 kommentarer

 • Ditte

  Er det en HG, du har? Hvad er dine drømme/fremtidsplaner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har en STX + en HGS 🙂 Uuh har mange 😉 – lige nu tager jeg det lidt som det kommer – der er jo 2 år til jeg er færdig i Loftet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt at du kan fortsætte samme sted, som du er nu 🙂 Tillykke med det søde Ditte 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det spændende! Stort tillykke med det 🙂 I denne tid med mangel på praktikpladser, er det da en gave uden lige, at du kan vælge mellem to. Så det er da et kæmpe skulderklap til dig 🙂 Held og lykke. Glæder mig til at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – ja det er virkelig dejligt. Især fordi jeg var ved at miste modet, da der var meget få pladser at søge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det spændende, Ditte! Og fedt lige pludselig at have to elevpladser på hånden. Kan godt forstå, at det har været en svær beslutning, men det lyder som om, du er faldet godt til hos Butler-Loftet 🙂 Tillykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tror det er den helt rigtige beslutning ☺ held og lykke! Og selvføølgelig tillykke. 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost: Nespresso Iskaffe