Nyheder fra Pytt Living: Racking System

Aarhus Tip: Planter på Budget

DSC00949

Min yndlings blomster butik når jeg skal handle planter på budget er helt klart Langenæs blomster. Jeg var forbi i dag for at spørge om jeg måtte tage et par billeder til et blog indlæg og det måtte jeg heldigvis gerne 😉 Jeg fik da også købt en enkelt kaktus til mig selv nu jeg var der 😉

DSC00956

DSC00957

DSC00962

Man finder alle de populære planter som Monstera, Pilea, Kaktus’er osv til billige penge. Derudover har de også de meget populære Terracotta potter samt “Perler på snor” som I ser ovenfor. Den har i noget tid været ret svær at finde.

DSC00968

DSC00960

Priserne er mig bekendt meget lavere end i de mere hypede blomster butikker rundt omkring i byen. Man skal selvfølgelig også selv arbejde lidt mere på “stylingen” ift hvad man får foræret i de andre, men det synes jeg personligt gør det meget sjovere.

DSC00953DSC00967DSC00951

DSC00950

Blomsterbutikken ligger på Nordborggade og jeg synes bestemt I skal kigge forbi næste gang I kommer på Frederiksbjerg. Måske lige smutte forbi Langenæs bageren nu I er i området 😉

Kender I butikken eller kunne I bruge tippet? Rigtig god weekend ♥

   

7 kommentarer

 • Trine

  Mega fedt tip! Jeg er blevet forelsket i BLOMT///DESIGN på Frederiks Allé, men det bliver oftest til kig og ikke køb, for det er lidt småpebret. Tror jeg skal på Langenæs i løbet af ugen og shoppe nye planter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaa den butik er også bare skøn. Men ja der betaler man lige lidt ekstra for at der ikke står alle mulige kiksede blomster imellem og at blomsterne allerede står i lækre og udvalgte krukker 🙂

   Var faktisk lige forbi Langenæs i dag – han regnede med at få en ny sending Perler på snor i morgen. Bare lige hvis du tilfældigvis går efter dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor sjovt! Jeg var også forbi i dag for at købe at par potter og en Perle-plante. Da jeg var der, var der kun to tilbage, så måske har dit indlæg fået folk ud ad døren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har de hver onsdag og lørdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ved godt at det ikke er relevant i forhold til indlægget, men ved du hvor man kan se hvornår der er marked på ingerslev torv? De plejer at have så fine blomster 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Pytt Living: Racking System