Le sac en papier

Aarhus Tip: Brugtvareterminalen

DSC00999

Jeg har virkelig fået blod på tanden efter at finde nogle lækre loppefund til vores hjem. Jeg tror det er foråret der gør det og tanken om, at sæsonen for loppemarkeder snart starter. Igår tog jeg bussen til Viby hvor Brugtvareterminalen ligger. Jeg har besøgt stedet før men har ofte tænkt at jeg kun kunne komme derud, når vi har lånt en bil. Men jeg fandt ud af, at bus 1a nærmest kører lige til døren. Jeg fik igen lov til at tage et par billeder til jer 🙂

DSC01000

DSC01001

Brugtvareterminalen er en stor hal, hvor forskellige sælgere kan leje en stand og udstille deres ting. De står der ikke selv, så alle ting er prismærket. Der er et stort “loppetorv” med glas, porcelæn, keramik, lamper, nips og småmøbler. I Kælderen er der en lige så stor hal fyldt med møbler. Jeg synes udvalget og kvaliteten er virkelig høj.

DSC01009

Der er virkelig mange lækre teak møbler.

DSC01008

Virkelig fint marmor bord med messing ben – et ret så fint alternativ til de dyre Ox Denmarq borde. Mener det kostede 600,-

DSC01003

Louis Poulsen pendel, som vi også har hængende over vores spisebord.

DSC01002

Taburetten her måtte jeg have med hjem. Vi manglede en barstol af en slags, nu hvor vi ikke længere har spiseplads i køkkenet. Til travle morgener hvor man bare skal have en hurtig skål havregryn, er den perfekt at sætte til køkkenbordet.

DSC01005

I finder Brugtvareterminalen på Øllegårdsvej 3, 8260 Viby J og I kan finde åbningstider på deres hjemmeside her.

Jeg har faktisk også et andet loppested jeg vil tippe jer om snart – det kræver til gengæld bare, at jeg har en bil – men stay tuned 😉

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Le sac en papier