Sommerferie Planer

Aarhus: Tapashi – Tapas, Sushi & Cocktails

dsc04272
Casper og jeg var forbi Tapashi på Klostergade igår, som er Aarhus’ nye tapas og sushi restaurant. Vi var ret spændte på at afprøve konceptet, da vi ikke før havde prøvet dén kombination. Lokalerne er blevet renoveret efter at de tidligere har indeholdt en cykelbutik og indretningen er virkelig blevet så gennemført og hyggelig.

dsc04225
Udover at servere tapas og sushi er der cocktailbar hver torsdag, fredag og lørdag fra kl.18-02. Vi smagte tilsammen tre forskellige cocktails og de var alle så lækre og gennemførte.

dsc04238
dsc04231
dsc04240dsc04244
Vi startede med en masse lækre tapas anretninger, som både bød på fritterede rejer med chilimayo, oksemørbrad på hjertesalat, stegte grønne pebre, sød kartoffel fritter med aioli og lammekrone med pesto. Allerede efter disse retter begyndte mætheden at melde sig. Alle retter var virkelig lækre og jeg havde svært ved at udvælge en favorit.

dsc04275dsc04276dsc04266
dsc04257
dsc04262
dsc04264
dsc04251
Efter tapas retterne fik vi serveret den lækreste sushi menu, som var så flot anrettet. Jeg elsker når man kan se at der er gjort noget ekstra ud af anretningen og der er kælet for detaljerne. Vi kunne dog slet ikke spise op, men vores servitrice var så sød at tilbyde, at vi kunne få resten med hjem.

dsc04287
dsc04289
Tapashi har nu haft åbent i en uge og jeg kan virkelig anbefale at tage forbi og smage på deres lækre retter. Priserne er helt fair og de tilbyder hver dag frokosttilbud samt studierabat på deres takeaway. Jeg spottede lige at de har en konkurrence om en sushi menu kørende på deres Facebook side og på deres Instagram @tapashiaarhus.

Vi glæder os allerede til næste gang vi skal forbi ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie Planer