OOTD: Pieces

Aarhus Takeaway: De Fyrretyve Røvere

img_0898
Igår var Casper og jeg forbi Frederiksbjergs “nye” takeaway sted “De Fyrretyve Røvere”.  De åbnede i juli så det er selvfølgelig ikke helt nyt, men det var første gang vi prøvede det. Stedet er inspireret af mellemøstens gadekøkken og de serverer pita og kumpir (bagt kartoffel med smør og ost). Alt er lavet fra bunden, selv pitaen æltes og bages imens man står og venter. Det var SÅ godt. Altså virkelig. Det er mit nye favorit sted når det kommer til takeaway mad her i Aarhus, så hvis I endnu ikke har prøvet det, må I love mig at smutte forbi. Så smagfuldt og gennemført. Vi kom af med 140,- for 2 pita og 1 pommes med chilimayo, hvilket jeg synes er en rigtig fair pris.

img_0896

img_0893

img_0895 img_0894
Jeg tog et par hurtige billeder af disken så I kan se hvilke lækre ting man kunne få i sin pita, men der var virkelig run på i køkkenet. Der er kun et par enkelte højstole, så tanken er at man tager maden med. Jeg krydser fingre for at det kommer til at gå dem så godt, at de åbner en restaurant en dag.

img_0897
De Fyrretyve Røvere ligger på Frederiks Allé 81 og I kan finde deres Facebook side her.

Læs også: AARHUS SPISEGUIDE

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Pieces