Monstera Tips (Repost)

Aarhus Spiseguide

Jeg har allerede udgivet en guide til morgenmad og brunch i Aarhus, så nu tænkte jeg at jeg også ville samle de øvrige restaurant anbefalinger i et samlet indlæg. Jeg vil ikke skrive så meget til hvert billede, i stedet kan I klikke jer ind forbi de gamle indlæg og læse om stederne, samt se flere billeder. Jeg vil selvfølgelig opdatere indlægget løbende.

Landcafé – Studsgade
Den hyggeligste café i baggården til “Landmad” hvor alt mad er lokalt og virkelig lækkert. I kan læse mit indlæg om deres brunch her, men de øvrige måltider kan virkelig også anbefales, især på en sommerdag i deres hyggelige gårdhave.

dsc04307
Café Fika – Jægergaardsgade
Hvis det skal være sundt men stadig lækkert (og virkelig smukt) skal man forbi Café Fika på Jægergaardsgade. Både når det gælder morgenmad, brunch og frokost eller bare en god kop kaffe.

img_0722

Tapashi – Klostergade
Tapas og sushi er konceptet og selvom det måske umiddelbart lyder som et lidt underligt mix, så skal det virkelig prøves. Det er ikke traditionel spansk tapas med ost og pølse, men en masse små lækre retter, hvilket I kan se i indlægget her. Derudover er deres sushi virkelig smagfuld og smukt anrettet og så serverer de de skønneste cocktails.

dsc04264

Domestic – Mejlgade
Michelin restauranten Domestic kan virkelig anbefales når der skal gøres lidt ekstra ud af aftenen. Vi fik 21 lækre og gennemførte serveringer og derudover er lokalerne også virkelig smukke.

img_0580

Restaurant Himmel og Hav – Kysing
Denne restaurant henvender sig til de med bil. Den ligger nemlig uden for Aarhus. En lille perle ud til vandet der serverer lækre stenovnsbagte pizzaer.

img_0537

A+ Siam Sushi – Skolegade
All you can eat sushi fra vores favorit sushi restaurant.

img_0414

Le Coq – Graven
En lille fransk perle hvor man ofte kan være heldig at få bord gennem Early Bird og dermed få en 3 retters menu til 1/3 af prisen.

img_0404

Vin Danmark – Aarhus Ø
Mit favorit spot en lun forårsdag eller om sommeren – tapas og vin med havudsigt til helt fair priser.

img_0334

Pho C&P – Sønder Allé
Den bedste vietnamesiske i byen og så er maden endda relativt billig.

img_0252

Karma Sushi – Frederiksgade
Selvom Karma Sushi er lidt dyrere end andre steder, så kan man sagtens smage at der er gjort mere ud af de enkelte ruller. De er fyldt med smag og så er de også bare så smukt anrettet. Vi fik “Signatur” menuen og den kan virkelig anbefales, hvis der skal gøres lidt ekstra ud af aftenen. Den indeholder udover sushiruller også laks, kaviar, misosuppe, kongekrabbe og tempurasalat. Så lækkert!

img_0833 img_0830

Classic Pizza – Vestergade
Classic pizza er en finsk kæde der netop er åbnet på Vestergade. De specialiserer sig inden for pizza og champagne og det er virkelig nogle lækre og anderledes pizzaer de serverer. Vi prøvede f.eks. både en med rensdyr kød og en med blåskimmelost og honning. De har også nogle virkelig lækre forretter og ikke mindst dessert pizzaer. Kan hvert fald anbefale at nøjes med at dele en hovedret og på den måde også få plads til de andre retter.

img_0866 img_0874

Bådcafé – Marselisborg Lystbådehavn
Bådcaféen vinder virkelig på deres beliggenhed og konceptet, at restauranten er på en båd. Det helt perfekte spot en sommeraften. Jeg har faktisk været der alt for sjældent, ift. hvor vild jeg er med stedet.

28492558941_1ec82dd2d0_z

St. Pauls Apotek – Jægergaardsgade
Apoteket er endnu et sted man kan tage hen, når der er en lidt mere særlig anledning. Her serveres der cocktails til alle retterne og det er så gennemført.

30099798802_b81dc07102_c

Rømer – Åboulevarden
Her kan man blandt andet få en virkelig god burger med den perfekte bløde bolle og en lækker bbq dressing i. Fritterne er vanvittigt gode og så er de serveret med en lækker chipotle mayo. Selvom jeg helst går udenom åen, vil jeg alligevel anbefale et besøg på Rømer.
dsc04604

Kjærs Kaffebar – Ved Rutebilstationen
Min ultimative yndlings kaffebar med den hyggeligste stemning og sødeste ejer.

31323558691_06a92ee468_z

Plantecaféen – Godsbanen
Når jeg er forbi Godsbanen er jeg altid inde og få en kaffe i det fine plante univers. Den stemning skal opleves.

img_0304

Alberts – Storetorv
De lækreste cocktails serveres i kælderen på Storetorv.

img_0546

   

4 kommentarer

  • Emily

    Virkelig inspirerende og lækker guide 👌🏼🍳☕️ Jeg savner dog nogle cirka priser de forskellige steder, men det er måske bare mig der godt kan lidt, at vide det 🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Troede jeg var opdateret på café- og restaurantlivet i Aarhus, men kan da se, at jeg kommer alt for lidt ud😀. 1000 tak for en superfed spiseguide til min hjemby👍👍👍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monstera Tips (Repost)