Altanforberedelser #2

Aarhus: Loppemarked på Ingerslevs Boulevard (I dag)

DSC01219

Så er sæsonen for loppemarked på Ingerslevs Boulevard skudt i gang. Det er nemlig åbent i dag, for første gang i år. Vi smuttede derned så snart vi havde spist morgenmad, så jeg kunne nå at tage et par billeder inden der kom alt for mange mennesker 🙂

Jeg elsker det marked da jeg synes stemningen er så hyggelig og afslappet. Derudover er der også virkelig mange lækre ting at komme efter. Jeg har ikke selv så meget tålmodighed til at gå og kigge på tøj og nips, men jeg er vild med de boder der har møbler og interiør generelt. Dog fandt jeg faktisk i dag et stykke tøj, som jeg virkelig synes var et kup. Det må I se i et andet indlæg 🙂 (Redigeret: Jeg kunne ikke vente så I kan se det på Instagram nu).

DSC01221

DSC01216

DSC01218

Jeg faldt især for denne fantastiske skolestol, men da vi slet ikke har plads blev den desværre stående.

DSC01222

Der var også en mand som havde en imponerende samling skolekort til salg, endda til virkelig fair priser.

DSC01217

Markedet er åbent i dag indtil kl. 16 og ellers er det som hovedregel 1. og 3. søndag i måneden i sæsonen april til september. I kan finde de præcise datoer på hjemmesiden her.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Altanforberedelser #2