OOTD: Modström Kjole

Aarhus Kaffebar: Plantecaféen

img_0299 img_0300 img_0301 img_0302 img_0303 img_0304
I søndags var Casper og jeg endelig forbi Godsbanen for at besøge Plantecaféen. Når jeg skriver endelig, er det fordi vi et par gange er gået forgæves. Jeg har nemlig for det meste fri om mandagen og det er den eneste dag caféen har lukket, hvilket vi åbenbart nemt glemmer.

Caféen er et samarbejde mellem planteværkstedet Plukk og Mokkahouse.dk, som nu gør det muligt at nyde en virkelig skøn kop kaffe i den mest frodige café. Jeg er kæmpe fan. Derudover kan man også købe masser af lækkert kaffe udstyr og selvfølgelig de smukkeste planter.

Billederne taler næsten også for sig selv og jeg håber at jeg har fristet jer til at kigge forbi ♥

img_0305

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Modström Kjole