OOTD: NEW BALANCE SNEAKERS

Aarhus: Hverdags Brunch på Langhoff & Juul

dsc03456dsc03458
Jeg synes altid det er svært at finde en lækker brunch i hverdagene. Caféerne serverer ofte kun den store brunch i weekenderne og i stedet “morgenmads tallerkener” i hverdagene. Det kan godt være lidt irriterende når man som jeg arbejder 3 ud af 4 weekender hver måned og i stedet holder “weekend” om mandagen.

Derfor vil jeg lige tippe om et sted der rent faktisk serverer en lækker brunch i hverdagene. Nemlig Langhoff & Juul i Guldsmedgade. I øvrigt en af mine yndlings caféer i Aarhus på grund af den hyggelige stemning, personlige indretning og ikke mindst gode service.

Casper og jeg var forbi for at spise brunch på min fridag i går, inden han mødte på arbejde, og det var som altid super lækkert. Det er en dele brunch hvor maden bliver serveret samlet på fade, hvilket jeg synes er meget hyggeligt.

Der er lidt for en hver smag; Ymer trifli med müsli & frugtsalat, rav-ost, brie & årstidens marmelade, varmrøget laks & rørt hønsesalat, røræg med pølser, bacon & purløg, samt dagens syndige kage. Hertil grovstykke lavet på surdej samt kernerugbrød & pisket smør. Inkl. en valgfri kaffe eller te og en kold drik til 198,-. Der er MEGET mad så vi har faktisk snakket om at man nemt kunne være 3 til at dele 2 stk.

Ser det ikke lækkert ud? Brunchen serveres desuden også i weekenderne, til de der er så heldige at have fri der ♥

   

1 kommentar

  • Lækkert! Besøger Århus i morgen, vi hopper dog på Faust, som ikke skuffede sidst – tværtimod. Men kan godt se, hvor vi må hen næste gang, sikke nogle lækre fotos!

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: NEW BALANCE SNEAKERS