Nye tilføjelser til min Aarhus Spiseguide

Aarhus: Hello Vintage åbner pop-up shop

Indlægget indeholder reklame i form af ambassadørskab.

hellovintage9
Her til aften har jeg været til pre-opening på Hello Vintage pop-up shop, som åbner på Sankt Clemens Stræde 18 fra i morgen. Butikken er simpelthen så sej, da de rå lokaler er blevet dekoreret af dygtige kunstnere i ægte retro stil. Tøjet sælges, ligesom til markederne, efter kilo pris. I butikken koster det 250,- pr. kg tøj, da det er lidt dyrere end på markederne, fordi man ikke betaler for entré. Der er også et “handpicked” område, med særligt udvalgte ting, som har stk. priser i stedet for kilo.

hellovintage7 hellovintage5
Til eventet fik vi lækker sushi fra A+ Siam sushi, som jeg tidligere har anbefalet her.

hellovintage3 hellovintage1
Disse smukke kimonoer hang der stadig da jeg smuttede og de er simpelthen så fine. Mon der er nogen der bliver fristede allerede?

hellovintage15 hellovintage13 hellovintage11
I kan læse meget mere om Hello Vintage på deres Facebook side her og finde åbningstider for butikken her.

Jeg glæder mig til at vise jer, hvad jeg fik med hjem af lækre vintage fund ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye tilføjelser til min Aarhus Spiseguide