Når man har shoppestop må man finde de gamle (basis) favoritter frem

Aarhus har endelig fået en Instagram venlig café

dsc05291
En Instagram venlig café? Ja, sådan en med marmor borde, velour stole og guld interiør. Så blir det jo ikke mere Instagram venligt. Jeg synes virkelig at Aarhus har manglet et sted der skilte sig ud på den måde, som de blandt andet gør overalt i København. Men nu er der kommet en og det er Café Opera ved Banegården. Michelle og jeg gik forbi en dag og udbrød nærmest i kor; “Ej, de har marmorborde!”. Derfor tog jeg min veninde med i morges, for at prøve deres brunch. Jeg håber I kan holde til endnu en brunch anbefaling.

dsc05296
Se lige indretningen. Dét er altså gennemført.

dsc05303
Deres brunch levede heldigvis også op til omgivelserne. Den er italiensk inspireret, ligesom resten af deres menukort. Der er virkelig meget mad, så vi kunne ikke spise op, men fik selvfølgelig smagt på det hele. Deres brunch består af hjemmebagt brød og croissanter, 3 slags kødspecialiteter, 2 slags oste, æg-muffin med pancetta og yoghurt med müsli og bær. Hertil er der også oliven, tapenader, artiskok og marmelade.

dsc05307
Vi fik lækre friskpressede juice og kaffe til og kom af med lidt over 400,- hvilket jeg synes er en rigtig fin pris for så lækker mad. Faktisk giver de -20% i studierabat.

dsc05311
En lille bonus ved caféen er, at det er helt ok at sidde og arbejde med sin computer derinde. Men det kommer jeg lidt nærmere ind på, ovre på OH SO MEDIA en af de nærmeste dage.

Læs også: Aarhus Brunch Guide

   

1 kommentar

  • Maria

    Whaaaat! Det ser mega lækkert ud! Og billigt!
    Lad os håbe, den får lov at blive!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man har shoppestop må man finde de gamle (basis) favoritter frem