Om at arbejde hjemme og forkæle sig selv med friske blomster

Aarhus: Guide til de bedste kaffebarer

Nu har jeg både lavet en spiseguide og en brunch guide til Aarhus, så jeg tænkte at det var oplagt også at lave en guide med mine yndlings Aarhus kaffebarer. Jeg bruger rigtig meget af min tid på at arbejde foran computeren, og ofte foregår det nede i byen. Så her kommer min guide til kaffebarer, som selvfølgelig vil blive opdateret løbende.

Kjærs Kaffebar – Ved Rutebilstationen
Min ultimative yndlings kaffebar med den hyggeligste stemning og sødeste ejer.

img_0974

Plantecaféen – Godsbanen
Når jeg er forbi Godsbanen er jeg altid inde og få en kaffe i det fine plante univers. Den stemning skal opleves.

img_0304

Lynfabrikken – Vestergade
Her kommer jeg mest når det er for at arbejde, da stedet indbyder til at man sidder med sin computer. Lokalerne er gamle rå fabriksbygninger og jeg bliver altid så inspireret af at sidde der.

img_0842

img_0972

Langhoff & Juul – Guldsmedgade
Også en af mine yndlings caféer i Aarhus både når det kommer til brunch, frokost eller bare en kop kaffe. Jeg elsker indretningen og om sommeren er det muligt at sidde i deres gårdhave.

img_0971

La Cabra – Volden
Det ultimative Aarhus hangout sted må være La Cabra. Her får man virkelig god kaffe og så har de Arla Unika oste, så man kommer næsten ikke uden om en klap sammen med Gammelknas.

img_0977
img_0973

Emmerys – Guldsmedgade/Bruunsgade
Jeg ender faktisk ofte i en Emmerys når jeg skal have en hurtig kop kaffe eller hvis jeg skal sidde og arbejde med min computer. Indretningen er ikke unik men kaffen er god og det er deres kager bestemt også.

img_0975

Pascucci – Bruuns Galleri 1. sal
Min kaffe pusher når jeg er på arbejde i Companys i Bruuns Galleri er den nyåbnede kaffebar Pascucci som serverer virkelig god øko kaffe.

img_0976

Greenilicious – Magasin
Greenilicious serverer deres egen kaffe blend og den er altså virkelig god. Hvis man trænger til et break fra shoppingen eller hvis man skal sidde og arbejde et par timer, er caféen i Magasin bestemt et besøg værd.

img_0978

Go’ Kaffe – Ingerslevs Boulevard
Selvfølgelig skal Go’ kaffe også med, da de nærmest er min nabo. Det er hvert fald den kaffebar der ligger nærmest vores lejlighed og vi er derfor ofte forbi for at få en morgenkaffe, sammen med en bolle med ost og rigeligt smør. Der er meget få pladser indenfor, men overdækket og hyggeligt med tæpper udenfor.

img_0979

Læs også: 5 arbejdsvenlige caféer i Aarhus (OH SO MEDIA)

   

2 kommentarer

 • Emilie

  Har du prøvet lazy wombat i ceres byen? Og hvad med great coffee?
  ☕☕☕☕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej det har jeg ikke, men tak for tip, det vil jeg da lige tjekke ud 🙂
   Great Coffee kunne også sagtens komme på listen, der har jeg været et par gange. Det er faktisk samme ejer som Go’ Kaffe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at arbejde hjemme og forkæle sig selv med friske blomster