Smart opbevaring af vitaminpiller

Aarhus: Frisør AS Hair Studio og lækre Kevin Murphy produkter

Indlægget indeholder reklame.

img_0684
Igår var jeg inviteret ned til Simone og Annemette i AS Hair Studio i deres nye fine frisør salon, for at få lidt farve i mit hår. Både Simone og Annemette har arbejdet hos Poul M i mange år og har så i juli måned åbnet en fælles salon på Østergade i Aarhus. Priserne er til at betale, hvilket med andre ord vil sige, at de ikke ligger så højt som nogle steder i Aarhus. Derudover tilbyder de endda -15% i studierabat.

img_0688 img_0687
Jeg har i flere år undgået at farve mit hår, da jeg syntes at de lyse striber der var tilbage sammen med solens blegning havde givet et ret fint spil. Dog var det efterhånden ved at være helt væk og mit hår var blevet ret naturligt mørkt og jeg begyndte at savne at der skete lidt. Derfor blev vi enige om at prøve med en balayage farvning, hvor man bruger den naturlige udgroning/bund og kun bleger spidserne. Det giver et naturligt look og det var lige præcis hvad jeg gerne ville have, så jeg ikke skulle være afhængig af at farve håret ofte, for at undgå en tydelig udgroning.

img_0689
Jeg kom i kyndige hænder hos Simone som virkelig var omhyggelig med mit hår og forklarede mig hvad det var hun gjorde. Efter at håret var blevet bleget i spidserne, kom hun en toning i, som gav et mere varmt skær, som passer bedre til min egen varme hårfarve. Jeg fik hårkur i, hårbundsmassage (det bedste jeg ved), mit hår blev plejet med lækre produkter fra Kevin Murphy som jeg i forvejen selv sværger til og jeg fik virkelig god vejledning til brugen af disse.

img_0685 img_0686
Til sidst fik jeg også klippet lidt af spidserne, hvilket dog var minimalt da det ikke er specielt længe siden jeg sidst er blevet klippet. Alligevel kan det godt ses, at spidserne igen er helt skarpe og fine.

img_0693
^ Før billedet med lidt trætte spidser og minimalt farvespil.

img_0694 img_0695
^ Efter billeder. Som I kan se er det ikke en kæmpe forvandling men det var lige præcis hvad jeg havde efterspurgt. Meget naturligt med et farvespil og så ser det bare så fint og glansfuldt ud efter farvningen. Især på billedet med krøller kommer blegningen til udtryk i spidserne.

img_0683
Jeg har i lang tid brugt Kevin Murphys produkter men ikke lige præcis disse, som blev brugt i mit hår igår. “Angel Wash” og “Angel Rinse” er en volume shampoo og balsam, som især er god til farvet hår. “Full Again” er en creme der kommes i det våde hår, som binder sig til hvert hårstrå og giver en øjeblikkelig følelse af et kraftigere hår. Virkelig godt til mit tynde, fine hår. “Shimmer Me Blonde” er især god til bleget hår, da den farveforstærker samtidig med at håret blødgøres, plejes og styrkes. Den kan både anvendes før og efter styling.

Som I kan se på et af billederne har de et stort udvalg af Kevin Murphys produkter og er virkelig gode til at vejlede hvis man er i tvivl om hvad der er bedst til lige netop ens eget hår.

img_0692
Jeg blev spurgt om mit hår hurtigt mister fald og krøller efter styling og det mente jeg egentlig ikke, meeeeen det her billede er taget ca. 30 minutter efter billedet med krøllerne, så det må jeg vidst alligevel erkende at det gør. Det er ikke altid nemt at have så glat hår 😉

I kan se mere om AS Hair Studio på deres hjemmeside her eller finde inspiration til nyt hår på deres Instagram.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart opbevaring af vitaminpiller