Hverdags Glimt #15

Aarhus: Food Festival 2017

img_0779
Et af årets højdepunkter er overstået, nemlig Food Festival på Tangkrogen. Jeg havde ønsket fri fra arbejde for længe siden, så jeg var sikker på at jeg kunne nå forbi. Jeg synes nemlig det er så fint et arrangement, at jeg ville være ked af at gå glip af det. Casper og jeg var afsted i lørdags og vi kunne faktisk sagtens have brugt en hel dag mere, da der er masser af boder og aktiviteter vi ikke fik prøvet. Dog trængte vi bare til en søndag i lejligheden, så vi nøjedes med en enkelt dag på festivalen.

img_0773
Oles gård pizza var det eneste mad vi købte, resten var smagsprøver rundt omkring ved de forskellige boder. Jeg kunne bare ikke modstå et enkelt slice med vesterhavsost og mayo.

img_0774
Jeg havde startet dagen med at tage migræne medicin, så selvom der var overskyet, måtte jeg lige camouflere mine øjne med et par solbriller. Vi var dog virkelig heldige med vejret i år. Jeg husker en del andre år hvor det har regnet hele weekenden.

img_0775
img_0776
Et af arrangementerne vi var til, var vinsmagning med Jyllandsposten. Jeg fik 5/5 rigtige, så jeg følte mig ret sej efterfølgende.

img_0777
img_0778
img_0780
Vi var også forbi Il Fornaio standen, som bød på lækker italiensk pasta, Focaccia workshop og et kæmpe udvalg af økologiske ingredienser til det italienske køkken.

img_0781
img_0782
img_0783
img_0785
Om aftenen var vi gæster ved “Det gode bord” som jeg også skrev om i indlægget her. Danmarks længste langbord, opdelt i 8 zoner. Vi sad ved det Thailandske køkken, som bød på lækre (og stærke) thai retter og Thailandsk underholdning. Det var simpelthen den perfekte afslutning på en god Food Festival, da alle sad og sang “Sensommervise” imens solen gik ned over Tangkrogen.

Var I mon afsted? Jeg ved hvert fald at to af jer var – tak fordi I sagde hej ♥

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags Glimt #15