Tilbageblik: Oktober 2016

Aarhus: Brunch hos Ffood

dsc05266
I torsdags fik jeg endelig prøvet Ffoods brunch, som har været på min ønske (spise) liste i lang tid. Grunden til jeg ikke er kommet afsted før, er at det ligger i den anden ende af byen i forhold til hvor vi bor, og da der ikke er mange siddepladser i caféen, har vi aldrig orket at tage turen, af frygt for ikke at få plads. Men Michelle og jeg tog derhen lidt før frokost, hvilket gjorde det nemt at få et par siddepladser.

dsc05265
Jeg tror roligt at man kan sige det er den mest Instagram venlige brunch i byen. Se lige hvor smuk den er, med alle de klare farver. Jeg var virkelig i himlen da den blev serveret. Alt var så lækkert og der var virkelig meget mad, da chia grøden mætter ret meget.

dsc05261
Prisen er 115,- inklusiv en friskpresset juice, hvilket jeg synes er en meget god pris, for så lækker en brunch.

dsc05253
Jeg har selvfølgelig tilføjet den til min brunch guide, så der er masser af inspiration at hente hvis I skal ud i weekenden ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik: Oktober 2016