Ganni Love Society Fall Winter '17: Mine Favoritter

Aarhus: Danmarks Grimmeste Festival

Indlægget indeholder reklame.

dsc04702 dsc04660
Igår var jeg inviteret til Danmarks Grimmeste Festival, som hvert år bliver afholdt i Aarhus V. Jeg tog afsted sammen med Casper og Pernille og vi havde den hyggeligste dag ude i skoven. Grimfest startede i 2004 som en spontan havefest i arrangørens baghave. Siden da er festivalen vokset og i år var der omkring 2000 mennesker og 150 frivillige hjælpere.

Vi startede med en rundtur med festival arrangør Aage Stockholm, som til dagligt er folkeskolelærer. Han fortalte lidt om festivalens historie og om at han ønsker at den forbliver en havefest og ikke vokser sig kæmpe stor. Derfor havde de allerede i maj måned stoppet billetsalget, for at vide præcis hvor mange mennesker de skulle forberede baghaven til.

dsc04674
Den store skovscene ligger på Aages græsplæne og hans grill terrasse var indtaget som lydrum. Mange af de frivillige var venner og bekendte og imens vi gik rundt på pladsen fik Aage hilst på de mange hjælpere. Der var kort tid til, at festivalpladsen skulle åbne, men han tog sig god tid til os og der var ikke snerten af stress, selvom der stadig var et par hængepartier. Man fik virkelig følelsen af, at det var en havefest der skulle til at starte og man følte sig hurtigt velkommen i de hjemlige omgivelser.

dsc04666
dsc04708
De serverede nogle virkelig lækre (og stærke) cocktails som de selv havde udviklet.

dsc04676
Kaffe skal der til for at holde varmen i den danske sommer.

dsc04681
dsc04685
Burger, drinks og kolde øl.

dsc04688 dsc04699
Vi kendte ikke så meget af musikken men Choir of Young Believers havde vi glædet os til at høre. Generelt er det kunstnere fra vækstlaget som ikke spiller for pengenes skyld, men for festen, stemningen og publikum. Udover skovscenen er der også en mindre scene foran hovedhuset, hvor kunstnerne står helt nede på niveau med publikum, hvilket efter sigende skulle give en ret intens oplevelse for både kunster og publikum.

dsc04687
Jeg håber at billederne her har givet et lille indblik i stemningen på Danmarks grimmeste (og hyggeligste) festival på Grimhøjvej. Jeg havde selv hørt meget lidt til festivalen, så det kunne være fedt at få spredt kendskaben lidt hertil. Både Pernille, Casper og jeg var enige om at det kunne være fedt at samle en gruppe venner og tage afsted næste år. Er der mon nogen af jer der har været afsted eller som har overvejet det? ♥

I kan læse mere på deres hjemmeside og deres Facebook.

   

1 kommentar

  • Jeg har været afsted 2 år i træk for nogle år tilbage. Super hyggelig festival, kan godt lide de små intime festivaler, da man godt kan bliver lidt overvældet af de store – selvom de naturligvis også har sin charme. Glad for at høre I havde en god oplevelse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni Love Society Fall Winter '17: Mine Favoritter