Aarhus: Restaurant Himmel og Hav

Aarhus: Cocktail aften hos Alberts Bar

img_0545
I fredags var jeg sammen med nogle af de andre Aarhus bloggere + påhæng til cocktail aften på Alberts Bar. Stedet er ikke nyåbnet, jeg mener han sagde at de overtog det i slutningen af 2016, men alligevel har jeg ikke været forbi før nu. Baren ligger på Storetorv i de gamle “Thorups Kælder” lokaler. Kælderen som er Aarhus’ ældste kælder fra omkring år 1300 er efter overtagelsen blevet renoveret og er nu en virkelig hyggelig bar. Henover sommeren vil der også være ude servering på Store Torv.

img_0546

img_0547
I løbet af aftenen kom vi igennem en velkomst daiquiri samt ovenstående 6 cocktails, som alle sammen var så lækre. Okay “Rumhattan” var måske lige lovlig stærk til min smag, men ellers var de virkelig lækre! Min favorit var “Raspberry Rascal”, som I kan se øverst i indlægget. “Screaming Caramel” var generelt en favorit blandt selskabet og var næsten en hel dessert i sig selv. Priserne for en cocktail ligger omkring de 70-80 kr. Der er også mulighed for at bestille tapas, hvilket vi også fik fornøjelsen af at smage i fredags. Det var super lækkert med ost, pølse, tapenader, oliven og brød. Helt sikkert noget jeg skal tilbage og nyde en solrig dag på Storetorv.

img_0549

img_0550
I kan finde både cocktail menu samt tapas på hjemmesiden her og desuden følge med på Instagram under @albertsbar.dk

Processed with VSCO with s2 preset

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Restaurant Himmel og Hav