Vi tager til London om 3 uger

Aarhus Central Food Market

IMG_0014
I dag var Casper og jeg forbi Aarhus Central Food Market for første gang. Jeg arbejder jo lige overfor, så jeg har længe gået og luret derover og har glædet mig til at besøge stedet. De fleste stande åbner først kl.12, men Grød og La Cabra åbner allerede 7.30 og da det netop var morgenmad og kaffe vi kom efter, var det helt perfekt. Der var nemlig ikke særlig mange mennesker, netop fordi der ikke var så meget der havde åbent endnu.

IMG_0013
Jeg synes virkelig lokalerne er gennemførte med så mange fine detaljer og virkelig hyggelig stemning. Det er ikke lige så råt som på Street Food markedet, hvilket jeg synes er fedt, da det giver to ret forskellige oplevelser.
IMG_0009
IMG_0008
Vi fik som sagt morgenmad fra Grød, som jeg har set frem til kom til Aarhus. Jeg fik en Acai-Chia grød toppet med peanutbutter, hasselnødder, jordbær og banan. Casper fik en havregrød med karamel, mandler og æbler. Begge to virkelig lækre og ikke mindst mættende. Min kostede 55,- og Caspers 50,-
IMG_0011
IMG_0010
Til grøden fik vi kaffe fra La Cabra, som altid laver virkelig lækker kaffe ♥

Jeg glæder mig til at besøge stedet igen en dag hvor det hele har åbent. Deres åbningstider hedder lige nu onsdag-søndag fra 12-19.
Har I været forbi, og er der noget I kan anbefale at smage?

Jeg vil lige hurtigt minde om, at i dag er sidste chance for at vinde 500,- til Mysistersdk. Jeg trækker en heldig vinder i aften.

   

1 kommentar

  • Stinna

    Var forbi med forældrene igår og vi testede tre forskellige hovedretter fra Bangkoch… super lækre alle tre! Specielt kalv og rejer var virkelig dejlige! Klart anbefalelsesværdigt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tager til London om 3 uger