Ny webshop på bloggen

Aarhus: Burger på Café Rømer

dsc04606
I forgårs da jeg mødtes med Michelle til frokost, havde vi virkelig en kæmpe struggle med at finde det helt rigtige sted at spise. Ingen af os havde egentlig lyst til at spise ved åen, da vi synes der er så mange andre mere unikke steder rundt omkring i byen, hvor man får meget mere for pengene. Alligevel havde vi begge hørt godt om Rømer efter at de har renoveret hele restauranten og optimeret deres menu. Derfor var det der vi endte. I mellemtiden var vi blevet ret så sultne, så selvom intentionen var at spise en sund frokost, endte vi begge to med burger og fries.

dsc04608
Det var virkelig en lækker burger med den perfekte bløde bolle og en lækker bbq dressing i. Fritterne var vanvittigt gode hvilket er et kæmpe plus hos mig og de var serveret med en lækker chipotle mayo. Så selvom jeg helst går udenom åen, vil jeg alligevel anbefale et besøg på Rømer. Vi sad udenfor under varmelamperne, men indretningen i restauranten er også virkelig blevet fin, så det kan også anbefales.

dsc04604
Læs min spise guide til Aarhus her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny webshop på bloggen