Hudproblemer - Igen

Aarhus: Brunch hos Greenilicious i Magasin

img_0923
Jeg får virkelig opdateret min brunch guide lige for tiden. Her i weekenden er den blevet opdateret med hele to nye steder – I kan finde den lige her.

Igår var vi nemlig på Greenilicious, som ligger inde i Magasin, for at prøve deres brunch for første gang. Det var bestemt en positiv oplevelse og jeg synes de havde formået at gøre stedet rigtig hyggeligt på trods af, at de ligger inde i et stormagasin.

greenilicious
Deres brunch består af surdejsbrød, hjemmelavede kerne knækbrød, pisket smør, ost, hjemmelavet marmelade, chiagrød med bær og granola, cottage pie, wrap med lækkert fyld, brownie lavet på kikærter og en valgfri juice. Hertil kan man købe lækker økologisk kaffe.
Caféen har fokus på økologiske råvarer og har nogle rigtig lækre sunde alternativer uden at man føler, at det blir alt for sundt. En brunch må jo gerne være lidt usund ikke? Var især vild med deres pie og så var deres brownie bare virkelig lækker!

img_0922
En weekend brunch koster 148,-

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudproblemer - Igen