Vegansk Middag hos Letz Sushi

6 smukke flæsekjoler

Indlægget indeholder reklamelinks.

ikke-navngivet-5
I var virkelig begejstrede for min røde kjole, som jeg blandt andet viste i indlægget her. Der er vidst heller ingen tvivl om, at slå-om kjoler med flæser er en af sommerens største trends. De er virkelig overalt. F.eks. er denne fra Vero Moda åbenbart udsolgt overalt, efter at den er blevet hypet på Instagram.

Jeg har fundet 6 fine bud på lignende kjoler, nu hvor den røde fra Mango er udsolgt. Jeg er selv ret vild med nr. 3 fordi den har lange ærmer og så synes jeg virkelig også den gule er fin.

Reklamelinks: NR 1 // NR 2 // NR 3 // NR 4 // NR 5 // NR 6

Nu vil jeg slukke computeren og håbe på at Casper snart kommer hjem, så jeg lige kan nå at se ham inden jeg går omkuld. Han har temadag på hans arbejde, så han er endnu engang ude at spise på deres regning, snyyyd! I morgen skal jeg hygge med min veninde hele dagen, hvor vi skal lave en lille makeover af hendes soveværelse, så husk at kigge med på min Insta Story ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk Middag hos Letz Sushi