Grønne Plakater

50% på Youngblood (og andre mærker)

Untitled-1
Jeg er en kæmpe sucker for de videoer Fahion Post laver, og især Garderobesnageren bruger jeg virkelig meget tid på at se. Igår da jeg endnu engang sad og kørte videoer igennem på Fashion-Post.dk faldt jeg over en video med “Ensartet hud på 30 sekunder” (I kan se den lige her). I videoen bruger Marie Thomsen en kombineret foundation og pudder fra Youngblood og den ser virkelig helt fantastisk ud. Dog er den også rimelig pricey så jeg ville lige undesøge produktet lidt nærmere. En hurtig søgning blandt Bloggers Delights blogindlæg viste at Youngblood er meget populært i blogland, så jeg besluttede mig for at give den et forsøg. Det skete midt i at jeg sad og så De Unge Mødre på Kanal 4, hvor der midt i alle de irriterende reklamer, kørte en reklame for Ezzence.dk De har sørme fødselsdag og tilbyder lige nu -50 % på udvalgte mærker, heriblandt Youngblood. Hvor heldig har man lov at være? Tilbuddet slutter om 9 timer så I skal være hurtige!

Produktet fra videoen, som jeg har bestilt finder I her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønne Plakater