Billeder fra vores stue og en ny lampe fra IKEA Jassa Kollektionen

3 Outfits til Northside (Eller sommerens øvrige festivaller)

Indlægget indeholder reklamelinks.

Festival sæsonen nærmer sig, og da jeg selv skal deltage til Northside festival (hvilket jeg glæder mig til som et lille barn til juleaften), har jeg været i gang med at finde 3 bud på lækre festival outfits. Jeg håber selvfølgelig på at den danske sommer viser sig fra sin aller bedste side, så der er både bare ben, solbriller og masser af farver ♥

festival-outfit-1
GESTUZ Kimono // MONKI Top // MANGO Shorts // GANNI Solbriller // GARDENIA Støvler // NÚNOO Taske

festival-outfit-2
GANNI Jakke // GANNI Shorts // RAY BAN Solbriller // MONKI T-shirt // NÚNOO Taske // ADIDAS Sneakers

festival-outfit-3
MANGO Jakke // RAYBAN Solbriller // MONKI Jeans // LOVECHILD T-shirt // NIKE Sneakers // NÚNOO Taske

Har I mon en favorit? Forrige år havde jeg noget på der mindede om nr. 1 med shorts, støvler og en kimono, hvilket jeg synes er en ret fin kombination. De lyse jeans på outfit 3 har jeg netop lige selv købt og I har måske allerede set dem på min Insta story. De blir også gode hvis vejret ikke arter sig eller til om aftenen. Jeg har desuden virkelig meget lyst til at købe de lyserøde Rayban solbriller. Åh jeg synes de er seje.

Skal I selv deltage i en festival i år? ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra vores stue og en ny lampe fra IKEA Jassa Kollektionen