Aarhus: Burger på Café Rømer

-25% hos Just Spotted + Inspiration til Billedvæg

Indlægget indeholder reklamelinks.

img_0441
Nu er der gode nyheder til jer der går og planlægger en billedvæg eller bare trænger til lidt nyt på væggene. Just Spotted giver nemlig -25% på HELE WEBSHOPPEN med koden BD25.

Jeg synes en billedvæg giver noget virkelig godt til indretningen og jeg har haft lidt forskellige i den tid vi har boet i lejligheden. Lige nu har jeg en samling plakater over vores tv skænk, men tidligere har jeg haft en hel væg fyldt med plakater, som I kan se på de nederste billeder.

img_0363
Fra Just Spotted: “Monstera” og “Spring time” fra By garmi.

img_0310Fra Just Spotted: “Oak Leaf“, “Fig Leaf“, “Monstera“og en Messingramme.

dsc04296
En anden ting I også kan finde hos Just Spotted er de smarte “Future Planner” plakater, som kan bruges til at strukturere arbejde, træning, madplaner mm. Min er en “Work” kalender og kan findes lige her. Der medfølger en ramme i enten sort eller messing, samt tuscher til at skrive på glasset.

img_0661
De fine rammer fra Moebe kan også findes hos Just Spotted lige her.

24894310865_ae4416e6cc_b
Jeg har tidligere lavet en “Guide til billedvæg” hvor der står et par tips til selve opsætningen og nogle mål der er gode at gå ud fra. Ift. valg af motiv synes jeg man skal vælge en eller to farver der går igen på billederne. På den måde får man en sammenhæng. Jeg har valgt det grønne som en rød tråd og så har jeg valgt en del motiver med planter.

Koden gælder fra NU (søndag d. 30/7 kl.18) til onsdag d. 2/8 kl. 23.59.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Burger på Café Rømer