Aarhus: Guide til de bedste kaffebarer

-20% på lækre efterårs nyheder fra blandt andet Ganni

untitled-1
Hej piger

Så er der igen -20% at hente på en masse lækre varer hos Boozt. Jeg skulle have tilbragt weekenden i sommerhus med to veninder uden noget internet (eller forbindelse på telefonen for den sags skyld), så jeg har gjort indlægget klar til jer allerede igår. Derfor må I lige bære over med mig, hvis der er noget på min collage hvor rabatkoden ikke gælder. Det er nemlig alle varer mærket med ALL20 og det kunne jeg jo ikke se på tingene igår. Men jeg syntes alligevel ikke I skulle snydes for sådan et godt tilbud. Desværre er min veninde blevet syg, så der er ingen sommerhus tur alligevel. Det havde ellers været smart for mit shoppestop at være uden noget net når rabatkoden begynder at virke.

For at få -20% skal I klikke jer ind til Boozt her eller via mine links nedenfor og ved betaling skal I bruge koden ALL20.

Mine favoritter: CUSTOMMADE jakke // DAY bælte // GESTUZ strik // GESTUZ kjole // GESTUZ skjorte // GANNI kimono // GANNI støvler // UNMADE handsker

Koden gælder både på nyheder og udsalg til kvinder, mænd og børn. Den gælder fra i dag lørdag d. 21/10 kl. 18 og indtil i morgen, søndag d. 22/10 kl. 23.59 på alle køb over 799,-.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Guide til de bedste kaffebarer