H&M Trend Nyheder

14 dages kostplan

image1

Som I måske har set på Snappen (dittegh) starter jeg på mandag på en kostplan. Forhåbentlig vil den hjælpe mig til at føle mig bedre tilpas i min krop. Jeg har nemlig ikke et ønske om at tabe et bestemt antal kilo, men jeg kan mærke at jeg ikke er glad for den vægt jeg har nu. Derudover håber jeg, at jeg vil kunne mærke den sunde kost på mine hudproblemer og ikke mindst på energiniveauet.

Jeg har købt en 14 dages kostplan til at starte med, for at se om det overhovedet er noget for mig. Dog holder den meget længere end 14 dage, da jeg ikke har tænkt mig at spise en ny ret 6 gange dagligt, 7 dage om ugen. F.eks. vil jeg gentage morgenmad og mellemmåltiderne så jeg ikke skal købe alt for bredt ind.

Grunden til at jeg tror på netop denne kostplan er, at der er lagt mange mellemmåltider ind. F.eks. om aftenen hvor jeg nogle dage skal have en sund kanelgiffel eller et stykke svampet squash chokoladekage. Mums!

Kostplanen har jeg købt via Instagram hos @AUGUSTA.FITLIVING og den kan købes indtil i morgen for 280,-

Som I kan se har jeg i dag været ude at handle ind til det hele. Jeg kombinerede det med at Føtex har -25% på økologi (altid 1. lørdag i måneden) så jeg heldigvis kunne spare lidt. Det er en smule dyrt at købe ind første gang, men som I kan se, er det varer der holder til maaange retter.

Jeg glæder mig til at komme i gang 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Trend Nyheder